tamyca94

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Stvarno :eek: .... blago tebi sa takvim bratom, mislim on je tako dobar , predobar . Kada sam napisala da ga cenim to nije samo zbog njegovih uspeha i profesionalizma vec i zato sto se vidi da je predobar i preskroman .... ja sam poludela kada su mu na onoj olimpijadi pre 2 godine oduzeli prvo mesto iako se zna da je bio prvi, a on je tako dobar da je smireno reagovao i nastavio dalje ...... bas mi je drago sto si mi otkrila da ste u srodstvu , prenesi mu ovo sto sam napisala i reci mu da se ne menja jer je super :D :ok:
    :eek: Pa, to je idealna ! Meni za 172cm je bila idealna 61kg...dobro,mogla sam i sa 65kg. glat da prolazim. Šta izmišljaš ti mala, oćeš jednu ćušku? Virtuelnu :lol:
    jesu one džepno izdanje u privatnom životu ali zato na filmu izgledaju k'o bombe..prem tome, ne drami bez veze....što se tiče kilaže, e, tu već kalkuliši sama....i tu ne preteruj.:evil:
    Hvala na predivnim slikama , kojima si mi zaista ulepsala profil :D

Samo da znas i ja volim tenis i mnogo cenim Milorada Cavica ...za cokoladu me i ne pitaj koliko volim ali naravno sve jedem umereno da ne bude zabune :mrgreen:
    mislila sam na visinu....to je zaista idealna visina za svaku ženu....može da nosi štiklu kakvu god želi.....
    i u svakoj garderobi je ima...:wink:..ja sam se šokirala kad sam videla negde na guglu koliko su malecne sve ove holivudske zvezdice...pa to sve džepne žene...užas....
    172 -175 cm. idealna visina za ženu...ne trubite mnogo deco.
    ja sam valja 172cm..ako me kičma nije sprčila ta dva cm..
    180cm... I lepo mi stoje, volim sto sam visoka, ali kukala sam kao mala : Hocu da budem niza, bla, bla... Ali videces, za par godina, zeleces jos koji cm visa da budes... :) Tako da te shvatam sada, ali ne treba da kukas, pa nisi ti visoka puno.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back