Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nema na čemu, hvala ti što me bodriš...
MIslim da sa umetničkim poslovima ljudi uvek upadaju u krizu jer ne postoji kriterijum koji ti može pouzdano reći da li si talentovan i koliko si zapravo talentovan. Zato i uvek kriziramo sa tim takvim mislima... Posebno dok ne upišemo taj određeni fakultet i ne dobijemo bar neko priznanje da smo dovoljno vredni tog života.
Nadam se da neću izneveriti tvoju veru u moje zagarantovano upadanje na fax... xp Iskreno se nadam...
Zaista, spremam se bolje, temeljnije... Ove godine ZAISTA znam šta radim... Ali opet, bojim se da ima ljudi koji su rođeni extremno talentovani i kojima nije potrebno da uče sve to što sam ja tek morala da naučim, i da će oni automatski biti mnogo spontaniji, prirodniji... A 10 mesta ipak je malo.
Evo, je l ovo ok? ( klikneš na sličicu, i lepa je, kompletna )
A ja opet naprotiv, bas se brzo vezujem i za ljude.. ne valja mi to toliko.. ali sta ces..
Odoh da spavam. Moram da poranim i ujutru
Pa se cujemo.. baj baj
vaaaau kako je jaka ova boja kad iskrenem ekran na lap topu XD
nije ni cudo sto te bolu oke.. vaaaau
meni je ova mala slataka tako prirasla za srce da sam sigurna da je necu ni u skorije vreme menjati..
Ne, ne, prosli put samo prijatelje. I ostavila samo muza. UZINAT!
Pa sam vas onda sve dodala, pa sad obrisala onaj profil napravila novi.
Jaoooj, nista me ne pitaj. Nemam pojma. Na sajtu nista ne pise jos uvek. Nisam informisana.
Spremam se, imam utisak da bele veze nemam, kako cu ja tamo proci samo da mi je znati.. imam utisak da present simple ne znam xD
Nesto sam sa drugaricom pricala, mislimo da je krajem juna pocetkom jula, barem je tako bilo proslih godina.
I ja se slažem da letos moramo da se upoznamo, definitivno
Jooooj, i ja samoj sebi želim puno sreće, nemaš pojma koliko XD XD XD
E, želim ti da razbucaš na okružnom, a onda i na republičkom, Boga mi Osvetlaj nam obraz XD
Ufff... ne mogu da pretpostavim kako će mi biti pred prijemni, ali znam da mi neće biti svejedno...
Joooooj, 21. jun... Tada sve počinje... Pobelela sam od muke xp
Mada, pravo da ti kažem, i ja jedva čekam. Samo da to ostane iza mene... još ako ostavi pozitivne rezultate za sobom, utoliko bolje XD Ali neka, neka mi ih još ova dva meseca, da poradim na sebi još malo... Potreban mi je svaki dan koji mogu dobiti...
Srećno na tom takmičenju, verujem da ćeš ih razbucati I čekaj, ako to prođeš ideš na republičko? Dokle si, beše, prošle godine dogurala?
Pripreme teku dobro, rekla bih Ali mogu ja to još bolje, uspeću da se popravim do maximuma
Šta ima novo kod tebe? Drago mi je što si vratila poruke posetilaca Kad ti je sledeće takmičenje u recitovanju?
Ja i Petar smo zaratili.
Salim se... delimicno.
Ok smo, ali ga ne videh
skoro dva meseca, a u
istoj zgradi zivimo.
Dobro... ja sam tamo samo
vikendom, al' izgleda da
Miru i mene malo bojkotuje.
Neka, neka...
Oh, Night Whisperer-e
sa Ian avatarom,
procitaj sad reci na profilu
ovom.
Zavrsih sa ucenjem.
Sada cu samo da se
preslisam.
Ne mogu vise.
Predjoh samo sedam ispitnih pitanja.
Sutra jos deset i to je to.
Ako upises znamstavec znam da ces uzivati.
Bitno je da se upise oni sto se voli.
Inspiracija je primarna.
Ja ucim, ali ucim na silu,
a zapostavljam ono sto volim.
Tebi se to nece desiti.
Hej, mogli smo da se vidimo,
ali ja nisam bio u Kg-u za vikend.
Bio sam kuci.
Sledeci put se javi.
Odoh sada da ucim.
U ponoc mi pocinje radno vreme.
pozz