Boki

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Hvala na brizi...:) :kiss:

Na tenisu me nema, jer nemam živaca da se prepirem oko bespotrebnih stvari...

A život je ionako kratak da bih se nervirala oko gluposti.

Piši kad možeš...
    Ako su vredne paznje i nauka...reci i meni-da procitam i ja :)) Pozz!
    Kako provodish ove lepe dane tamo u sredini EU?:cmok2:
    Borise neku Noletovu lijepu sliku, nesto mi ne ide od ruke velike slike ne znam da postavljam, pa da to uradi mjesto mene ...
    Njegova tema je malo pala ...To nece biti dok sam ja na Krstarici...Mogao bi malo pomoci nesto ohrabrujuce.
    http://3.***************/_bdy8DiynDcE/SeDXcNKoDMI/AAAAAAAAB54/iOQC02wf2wY/s400/20080402-uskrs2008.jpg :heart:
    /i zavrsnica/
    Da,slikanje je velika dugogodishnja ljubav koja nije "izdala" to je kao infekcija ili te zarazi i nema leka.ili ostajesh imun
    Fotografiju sam pocela od skora da volim i pratim..narocito uz razne casopise (ReFoto itd mnooogo je svtskih linkova barem net nudi beskraj tako da je sjajno posmatrati igranje umetnika sa aparatom-kao flert kao vodjenje ljubavi kao ekstaza..
    Volela bih pogledati neke tvoje foto ako imash sajt..ili si negde izlagao..ili samo ljubitelj..i sam usavrsio-barem danas ima sila programa koji prave cuda
    Oprosti, zapricala sam se..no drago mi je da negujesh taj ukus kreativnog oka u sebi...a ako dolazish ovamo..uvek se moze napraviti festa...barem to umemo-da ugostimo :)))
    Pozz i ako postoji neki tvoj link rado bih pogledala fotografije :))
    ps(mene je ,izmedju ostalih, impresionirao ovaj covek...kod mene u gradu je izlagao ogromne formate..ugodjaj je bio nestvaran :))pogledaj:http://www.srbijanadunavu.com/
    PoZZ! ;)
    /nastavak-zaboravih na ogranicenje :)/
    Ti si veoma davno onda otisao kada pominjesh suskavce(ako se ne varam to su neke 65-70te god?)
    Kafei rade punom parom..baste samo nicu kao pecurke...ljudi uvek sede i pricaju-kao da je najsretnije vreme-renesansa nekog boljitka a ne kolaps posvuda...neko bi rekao:srbska posla...ja kazem-beg od stvarnosti i zelja da se zivi drugacije-dostojno coveka.No, nisam za nerad, nikako..ali i sam si svestan-ma u kom delu sveta se nalazio, ove krize koja kao korozija nagriza sve pore ekonomije i zivota uopste...dokle-videcemo uskoro.
    A o grupi...ja nemam vremena da je odrzavam, malo sam se zaletela-to je ipak odgovornost(barem tako posmatram) treba sve u zivotu negovati-da bi trajalo pristojno...a kada si kratko -ushicen samo, to vec podslikava povrsnost..skoro neozbiljnost..iako konje obozavam(kao i vodu..ma prirodu-zivot uopste)..
    Hvala na kontaktu i odgovoru..divan je dan..prekrasan..grad miruje, tihuje..vecina pobegla putem vikend -naselja u prirodu..znash da se ovde sve "spaja" kada su praznici..no ima i onih koji po protokolu crkve, vere ili nasledja..obelezavaju veliki Praznik dostojanstveno...naravno-nocas je bdenje liturgija ponocna i eskalacija emocija i ushicenja .))
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back