Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
I ja sam pila sok od borovnice veceras, ali sam naucila da on u kombinaciji sa cokoladnim mlekom izaziva lupetanje od kakvog me ne moze spasti ni ispiranje zeluca (pisem, pa citam, i ne mogu da verujem sta sam napisala) Lu-da gla-va. Ae okacicu slicku na slikama forumasa sad, ali cu brzo da je delete, ne volim da visi tamo.
Stavi Pampers, da mozes da sedis za kompom i kuckas ko cova
Ako, ako, kad crvenilo prodje, ostane bronzani ten (jednog dana racic, drugog zlatna ribica) Ne obaziri se na moje lupetanje, napila sam se cokoladnog mleka, pa trabunjam
Jao,pa tebi je super Uskrs protekao..naravno da ne zameram,sve je ok....Ti si bas vrednica...:-)))
Vala sam se i ja najela i kolača i šunke za Uskrs...slatke muke...:-)))
Drago mi je da smo se čuli,pa kada stignes,kucamo....:-)))
A primetices da iz nekog, nama muskarcima sasvim nepoznatog razloga, zene uglavnom vole da vide i uvek primete muskarce u odelima
Pa to moze da ti bidne dodatni motiF
Na odelo sam navikao odavno, shvatam ga kao neku vrstu radne uniforme. Trebalo mi je mozda dva,, tri meseca, ne vise.
Najbolje ces se navici na njega ako prestanes da razmisljas o tome da ga imas na sebi i da ti to ne odgovara