hvala na lepoj sličici
lepo se provedite sutra
lepo se provedite sutra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

uz je 28 aprila pa cemo tad znati sve ja bih najvise volela da se to desi u junu recimo pocetkom odmah posle rodjendana dok nije previse toplo...a videcemo vec kako i sta cemo uraditi sad od operacije zavisi i dalcemo moci na more i kada bilo bi super da idemo u julu recimo pocetkom jula na more al jos nista ne znam...egipat je pretopao za lazara al oept videcemo sta i kako...u parili idemo lazar i ja da vadimo pasose pa polako a i ako ne odemo nigde sta da se radi visa sila 
kako li ce ime da joj daju
ma samo nek se radjaju i nek beba bude dobro!!!
i sama kazes a i nekako uskrs je bas praznik za decu ono zeke jaja i sl slatko je ja vec svekrvi porucila da pravi kiflice u obliku zeke za lazara
posto cemo ici u nedelju kod njih popodne pa ostajemo rekoh vec 3 nedelje tao mi se poklopil da mi odgovara vec kasnije idemo na uz testisa pa zakazivanje operacije pa meni kraj porodijlskog rodjendan i slicno 

lepo mi rucka super je za sad a verujem kad krenu zubici ponovo da ce ponovo biti muke sa jelom al ne teram ga ja nista...nece jos da jede komadice al sta cu pa nece sa 10 god da jede kasasto promenice se i to ...samo mi frka jer idemo u vrtic od septembra pa tamo ce morati svata da jede...

mi bas uzivamo u vasim fotkicama 
meni je ona 100% moja keva 

ista je ti 
a moja Marta ista baba! 
malena bas baaas baaaaaaaas lici na tebe po mom misljenju
a i boli me sta ce ko reci, ali ima zajedljivih itd 
obozavam da ih gledam u tvom albumu!
pomislice ****** ljudi u kafanici i ovako da sam luda sto toliko postujem Makicu ali sta cu kad sam besmrtnooo zaljubljena u nju, njen izgled, fore i fazoneeee