phoEnix16

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ponekad se zapitam da li si stvarna, ili si samo produkt moje psihe! :) :) :)
    Šalim se naravno, ali ti nekako uvek kažeš ono što ja ne umem ili ne mogu.
    Iskucaću u bližem budućem vremenu još jednu pesmu, i volela bih baš da je prokomentarišeš.
    Veliki pozdrav!!!
    Usput, tvoje pesme ne komentarišem jer mi se svaka sviđa na svoj način. Užasno mi se sviđaju, i mislim da jednostavno ako krenem da ti dočaravam kako i zašto, neću uspeti to verno da uradim!
    Svaka čast i samo napred, navijam za tebe!!!! :) :) :) :) :) :)
    Stvarno si neverovatna :). U pozitivnom smislu, naravno. Manje-više, mislila sam na isto kad sam to napisala (u obe pesme maltene). Nisam znala da me posmatraš kao borca, veruj mi, mnogo mi znači što si mi to sad rekla. Oduvek sam u glavi imala neki taj ideal borca, odnosno žene borca. Zato i volim ove epsko-fantastične slike sa tim mačevima, oklopima i štitovima, jer mi je to uvek bilo oličenje snage, kako fizičke, tako i duhovne. Volela bih da sam i ja tako moćna, nepredvidiva i pre svega jaka. Uvek sam želela da me ljudi posmatraju kao jaku osobu, ali uvek je bivalo nekako suprotno. Ali, eto, i to je deo mojih fantazija i snova, i to je nešto, kako ja volim da kažem, što me čini jedinstvenom. Eto, tako, drago mi je što tako misliš.
    Znaš, ponekad imaš tako neke osobe koje su tu samo jednostavno stvore u nekom određenom trenutku i kažu ti baš ono što ti je potrebno da čuješ, i to kao da se namerno namešta, ili ja to samo tako vidim. Eto, recimo, za ovaj avatar. Stvarno dođeš kao lek mojoj psihi. :)
    Uvek sam najviše cenila mišljenja osoba koje me nikad nisu videle i koje me ne poznaju, tako da znam koji utisak ostavljam. Sad si me, veruj mi, toliko prijatno iznenadila da nemaš pojma. Ostavila si me bez reči. Hvala za to.
    Ogroman, ogroman pozdrav!!!
    Znaš kako, mnogo si me obradovala komentarom!!! Te dve pesme mi, naravno, mnogo znače, samo stvarno nisam imala pojma kako je to kad ih neko drugi pročita ko to ne doživljava na moj način.
    Volela bih da znam koji su ti se stihovi najviše svideli, odnosno, koji su na tebe ostavili najjači utisak.
    Baš bi mi značilo, ako te ne mrzi.
    I, usput, jel ti se sviđa moj novi avatar? Znam da nije u tvom fazonu, ali meni je ovo omiljena slika od kad sam je našla.
    Gde si bila na eksurziji? Kako si se provela?
    Ti stvarno uvek znaš šta da kažeš. Ne uzbuđujem se ja nešto preterano oko pesama, sklonija sam iskazivanju sebe kroz neki crtež. Mnogo bolje crtam nego što pišem!!! I mnogo se lepše osećam ispred svog dobrog crteža nego ispred svoje pesme koja mi se na ovaj ili onaj način ne sviđa. Pisaću, sigurno, pokušaću da nastavim i da se unapređujem, to sigurno ne može da škodi, ali mi je to opet sporedna stvar. Veliki pozdrav!!!!
    Hvala na lepim rečima, mislim, upravu si sigurno. Svi mi imamo neke emocije, i svako ima svoj način iskazivanja. Međutim, ako već izaberem da ih iskažem kroz pesmu, i uporedim tu svoju pesmu sa tuđim, ponekad me iznervira i deprimira činjenica da su drugi uspeli da bolje opišu i prikažu svoje stanje, što i jeste cilj neke pesme, iskazati i opisati kako se osećaš. I onda sam sva u fazonu:,, E, bolje nemoj ništa ni da pišeš kad ne uspevaš''. To je neki moj lični utisak, ali veruj mi, iskucaću još jednu-dve pesme, pa ću videti kako će ispasti. Pozdrav!!!
    Pa ne znam, razmišljam da iskucam još koju pesmu, ali nekako mi moje deluju jako jadno u odnosu na ostale (pogotovo tvoje). Stvarno svaka čast, mnogo mi se sviđa kako pišeš...
    Pa ne, u redu je i taj, stvarno, ali što mi se sviđa onaj prethodni... Znaš, nekako kad nemaš pojma kakvi su neki ljudi i kako izgledaju, na forumu je avatar ono što te najbolje predstavi, i tebe sam uvek pamtila i prepoznavala po tom avataru, baš je bio po mom ukusu, moćan, snažan, sa emocijom. Možda ga ti tako nisi doživljavala, ali meni je jednostavno neprevaziđen...
    Од нервирања ништа;) Ја сам две недеље пре пријемног одлучио шта ћу да студирам, а пре тога сам цело лето провео спремајући други предмет:p Тако да сва та фрка често изађе добро:cool:
    Еееееехееееј:D Кад то оно беше:p Отприлике, шта је у игри?
    Е па сад шта:) Ово за испите вероватно знаш колико је тачно:p Студираш?
    Хехехе:p Издвојио бих ја дан и сате, није у томе проблем.... Ја палим од куће а комп остаје, а онда ме мрзи да код некога куцкам, кад не могу да се опсутим као ет хоом:D Испити никад нису проблем:lol:
    Само да су метафоре па какве год да су:D:D
    Чини ми се да ћу вас морати разочарати ускоро(а и себе)....почиње факс тако да ћу се на једно време, прилично, опростити од клуба виртуелних песника....
    Него него је послужила.....са мирисом тих просутих зрна сунца у јесен долази баш где треба.
    Метафоре, метафоре....:)
    После оног Чарлса којег видим са неком лулом како пућка......доста боље:)
    Одлични си склопила слагалицу;)
    Боље карирано:)
    Фрка са свих страна па долазим овде да се одморим
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back