>Annabel Lee<

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• hehhehehhehe cmokić jedan veliki i za vas:cmok: a pročita za sveki neka je neka, hvala joj,
    znaš moja dvije sedmice bila loše pa sam bila kao bez ruku i sad malo ozdravila i odmah mi Lazara malo odvela da se odmorim
    a meni neobična tišina u stanu:lol:
    i ovaj medo ti je sjadak.....
    aaaa za lutanje je zaduzen mm....krenemo na sever i zavrsimo na jugu...kako?samo on zna :lol:
    a za tebe nista cudno, tek si dosla pa je sasvim normalno....kada zalutas u rodnom selu javi se jer ces biti opasna konkurencija mome zmu :lol:
    ovde juce kisa padala danas je onako...kilavo...malo sunce malo oblacno...toplo je bas pa vruce u jakni a ipak ne smem decu da skinem jer je mart varljiv...a oni kukaju :)
    juce smo trcali do skole jer pogubljena mama nije mogla da nadje kljuceve od auta i tako nazovem muza da se izgalamim jer je odneo kljuceve, decu i rance u ruke i trciiiiiii a kisa pada...kad nisam crkla....pa se lepo vratim kuci i nadjem kljuceve....kaze mi vanja"koncentracija mama,koncentracija!!!" :lol: to ja njemu cesto govorim pa on iskoristio priliku da vrati :lol:
    Tiki, baletankice koji si postavila su fantasticne:ok::ok::ok:

Samo sto ne bih uspela da se odlucim samo za jedne:besna:
    Ljubaaaacccc
    pa jesi popravila, lepi su :)
    mali u skoli, mala spava ja bi imala sta da radim al me mrzi...oci mi se sklapaju, obozavam prolece al sam k'o da me pregazio kamion....sva malaksala ;)
    *** ispade nikad zadovoljna hehehe
    vilica me zabolela od zevanja :lol:
    cao drugari, hvala puno na lepim zeljama.... kod nas je vreme prelepo, pa cemo to iskoristiti... :) ljubi nam dlugalice....
    ćao mila!evo da se javim na brzinu...prelepo je vreme pa smo sa Gabrielom ceo dan napolju...on već i sam tražio odmah ujutro da idemo u dvorište,nije hteo ni da doručkuje,jedva ga obuzdala,pa odmah nakon doručka trkom napolje...išli do pošte da uplatimo preostale račune,pa jedan veeeeeeliki krug prošetali,pa kada se vratili još se igrao u dvorištu,pa je čuo decu na ulici,onda smo morali da izađemo i na ulicu,pa se tamo vijali,igrali žmurke,uživao je momče..stao je i okrenuo lice prema suncu,zatvorio oči i samo tako uživao i smejao se na sav glas...kakva radost...šta rade tvoje slatke devojčice?kako je Lorici u vrtiću?čitam već ima 2 drugarice...supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer....kiss...
    Znam, našla sam....i mislim da ću da bankrotiram...:besna:
    Elem, jedno pitanje...verovatno idiotsko ali nikada nisam kupovala cipele on line...ako pored artikla piše GBP...to je britanska funta, je l tako?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back