Srecna nova 2013godinica da vam donese puno radosti,i sto pre  jednu ili dve bebice...puno zdravlja ljubavi i para..ljubimo vas punooo zelimo vam sve najlepse...
							Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bili dobri,stariji bio u skolu,pa spavali obojica...pa bojio,pa se igrao sa auticima,a ja tipkala
 bili dobri,stariji bio u skolu,pa spavali obojica...pa bojio,pa se igrao sa auticima,a ja tipkala  evo ga matteo me tera da mu pustim paju patka
 evo ga matteo me tera da mu pustim paju patka  a beban spava na veliko ljubi ga majka..danas smo se svi slikali u skolicu...matteo sam,pa sa braticem sve ga izbalavio tamo drzi ga bas lepo kao lutku mada maxime i ima ga,pa pokazuje drugarima kako on ima malog brata ma ugnjavio ga ko da ga nije video sto godina...jer spava aleksej?
 a beban spava na veliko ljubi ga majka..danas smo se svi slikali u skolicu...matteo sam,pa sa braticem sve ga izbalavio tamo drzi ga bas lepo kao lutku mada maxime i ima ga,pa pokazuje drugarima kako on ima malog brata ma ugnjavio ga ko da ga nije video sto godina...jer spava aleksej?

opasno sam u receptima
 opasno sam u receptima  ljubac!!!
 ljubac!!!