Srecan rodjendan Filipe 

da nam porastes veliki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecan rodjendan Filipe 

da nam porastes veliki
 stvarchica - chitav vozni park - kamioni, avioni, traktori... pa kockice (za maaaamuuu 
), gomilu lepe garderobice, pa neke knjige sa bajkama... svashta lepo 

cekam lepse vreme a kazi mi za igraonicu koliko je iznajmljivanje ja veze nemam ni koliko to sve izadje nista ne znam 
gledala sam neke al skupe su abs bas bas kako se zove ta igraonica i koliko je iznajljivanje i sta sve ulazi u cenu?
zivahan je previse haha al dobro jede mnogo bolje al zubici rastu li rastu...
 sta si ili ces raditi za rodjendan gde slaviti i sta od klope spremiti?nama se pribizilo mislim krajem maja al vre,e leti za cas prodje...daj predloge

Posalji mi email ako zelis, pa ti saljem. Poljubac za vas, dete ti je preslatko! 
 p.s. Kakva mu je sada motorika i jesi li dobila produzenje bolovanja?
 joj i nemam neke slike,snimali smo i imamo samo par slikica Matteo se unervozio ceo dan nije spavao,od 11h pa tek veceras u 23h zaspao...bilo je lepo..jako se obradovao za poklone..
 alajde dete je pa neka uziva...na prolece prelazimo u veliku kadu i jedva cekam a na leto ima da se kupamo u kadi a kad odemo kod sveki u bazenu tako da momak ima da se nauziva 
 bas se lepo druzimo sa decom
 ma uopste me zeza sa vocem 
 zubic nam se bolje vidi i skroz mi je smesan sad glodje ogradicu kreveca i znas kako se cuje ko mis da nesto kricka 

jer mu ja cistim stalno svaki cas stapicima i stavljamo fizioloski nije nesto strasno..bice to dobro