Mala zelena

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• :mrgreen:E sad ovako,vidish jako sam zeznut kao persona.Pijem,pushim,drigiram se(a sebi necu to da priznam).Svakoga gledam popreko,volim samo sebe.Eto to sam ja!:hahaha:
    Pa da moze,vidi sad sve nade ulazem u tebe da sto prije pronadjesh lijek za sidu-vidu!Keep going Vishnja!
    Nisam upao na istoriju,a sta si mislila da upises!?Jao pazi ovo UB 40- I Got You Babe:cool:.Sad sam trenutno u avanturistickoj poteri za poslom i tako!Kad ponovo dolazish u Ns!?:mrgreen:
    Ajoj u Novom Sadu ima svega od Regea preko metala,roka,punk-hard-cora,hard roka,bluza dohip-hopera,narodnjaka i klasike!Ali Novi Sad je inache grad Punk-Roka pa to inache svi slusaju i svi su zajedno i nema neke razlike.Znaci volish Rege evo za tvoju dusu slusam Inner Circle-Bad Boys!Inace se zovem Zoran,a inace me zovu kao po nicku.Mogli bi da se zamenimo!U raspisao sam se,kako ti je dosadno zar ne studirash!?Visnja lepo ime!
    E nikad nesam bio u Kragujevcu,kao u pesmi obilazio sam ga kao kisa!Si bila skoro u Ns-u!?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back