IvanitzA

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Aj meni onda crtas...:D
    Pa dobro ti je to...moraces mene jednom da nacrtas...ako si dobra i u tom fazonu crtanja...mada bih voleo da mi dodas neke plocice...moze ? :D
    Nego koja si smena ? :)
    ...nekad sedim sama...cxekam srecy kazy nece ona nas....tesxe me kazy koracxa za nama..tako bezi mi dan za dan..ja ko lytka tkana..syzom andjela bez krila...ziwim bajky cxekam princa...josx od kad sam dete bila...nekad neko nekad niko...cxekam dan da swane...okrecem se swe je isto kad cxekam bol da stane..mislim jaka sam toliko...ystajem kad tonem ja...nema nikog,nema nikog...sama sam na swome znam...gledam sat,sreca kasni..opet opet i opet..kad jednom padnesx kazy da cesx pasti..opet opet i opet...ja ne ymem kad nemam skim i nemam gde odawde...jer ne ymem..jer plasxim se..da sytra sama padnem...nekad neko nekad niko...cxekam dan da swane...okrecem se swe je isto...cxekam bol da stane...mislim jaka sam toliko..ystajem kad tonem ja...al nema nikog,nema nikog...sama sa na swome znam...kad ne mogy tad ne mogy basx nisxta wisxe...kad ne ymem tad ne ymem basx nisxta wisxe...kazy...ziwot bezi leti dalje...kad je ziwot tezi..leti dalje....kazy yzmi swe jer ne daje nisxta wisxe...
    Nem@ nist@ u Odz@cim@,s@mo sto ne p@dne kis@,p@ je smorno.......:(koju muziku slus@s?K@d si rodjen@?pozz
    Hey,tek sam sad widela twoju poruku ewo smaram se,kod tebe sta se radi?Kako je u Kragujevcu....;-)
    *** i ja sam bolestan...eh koliki smo mi baxuzi...ozdravi brzo...a sto se tice mog bezanja...sa tim sam gotov keva je provalila...:D
    De si lepa ? Vidim bacala si pogleda na moj profil...i ja hteo da se javim al okupator...moja sestra je bila na kompu..:)
    Nego sta ima kod tebe ? Kako ide crtanje i spavanje po citav dan ? :D
    Ni meni !!!! :)
    Mada ne znam kako se ne smoris od tih tehnickih crteza il sta su vec...ja to nikad nisam znao da crtam...:D
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back