Matejana

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Opet si budna u ove sitne sate....Kod nas kisa i opet kisa ...Sunca ne gledamo...U kuci mir toplo ..Pisala sam ponesto i sredjivala, malo na Krsti obozavam je ...Na tenisu mrtva trka tapkanje u mjestu...ni kafance nije bolje...Mene naljutio onaj moj Grizlica Moderator i Boris se ucutao...Samo si ti pravi drug moj ...Ljubim ,volim,pozdravljam...
    17 februara smo slavili Nikolini rodjendan ...Jos jedna vodolija...Bila sam emotivna ona nosi tatino ime ...Bilo je prelijepo okupili se svi...Tada mi je najteze a skrivam koliko mi uspije sad se vidi ne mogu da zaspim...Pozdrav....Idi i nesto lijepo motaj po glavi i zaspces...
    Nije prehladno...Kisa kakvu ja volim samo da nije duga...Mama je kod Gare ,bolje je ...Necemo na more do maja...Poslije Vaskrsa...Pravi sam kucepzitelj...Idem van nje samo kad izuzetno moram ...Cekam toplije suncane dane...
    Ne spavas...Ni ja prosto me nece san ...Kako je u Londonu?Meni bi odgovarao zbog vlage ja obozavam sitnu kisu i vlazan vazduh...Puno pozdrava mila moja ....
    Idi u kafance toliko sam ljuta da cu da nagrdim onu lijepu Novakovu temu a posle ziva da se pojedem kad sve prodje....Mila moja inace si me odusevila na temi...Ti Uros i bojana%
    Obnavljam pasos...Vadim novu licnu ...Cekam da mi Marina posalje izvod iz knjige rodjenih....
    Onda planiram da putujem kod Danijele u Kanadu ,Gledam Novaka u Montrealu ...Naravno preko Pariza makar na jedan dan...
    Dobila sam licni lap top i puno knjiga ...Sjecam se Radine unuke rodjene kad i ja ne mozes omanuti ko ja sto sam tvoj ...jeste jubilarni i necemo o tome koji...Hvala mila ,pozdravljaj taj narod znas da ih volim i drago mi cuti za njh ...Pozdrav...
    Bila si u pravu ...Privatno smo je odveli i dubinsko snimabhe obavili ,ima samo upalu ...Desetak dana pa ce kod nas u Zetu ,sad je kod Gare tamo ce primit terapiju....Laknulo mi je ...evo mladi svijet oboljeva a nece moja majka od 80 godina...Pozdrav
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back