bonzita93

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• cao drustvo kako ste bolje malo?jel matteo dobro sada?
    ja samo da se javnem i mi smo u nekoj frci zurbi tamo vamo al dobro i prolece ce ubrzo pa nas tek nece biti pored kompa :)
    ajde javnite se i ljubimo vas Laza i ja
    Cao drugari!Mi smo prehladjeni svi do jednog,ali lecimo se,pa vidimo napredak.Inace Filip je jedna vristalica,on od dragosti cichi po ceo dan,ja pomislim place,kad ono faca mu nasmejana :D,baraba mala.Kako ste nam vi,kako je Mateo?:cmok:
    Bonzi,
    kako je Matteo....nadam se da je bolje...
    Ti si tek sad dala zumanac?Uf pa moze biti da je reakcija na jaje...ja sam dala zumanac pre 3 meseca a sad cu uskoro i belanac...jer treba da primi onu mmr vakcinu
    Ljubi puno Mattea,da ozdravi brzo...
    feca je super...izgleda da se vraca u normalu sa spavanjem.....
    mislim da hoce diareja od zubica......
    ćao draga!evo napokon da se javim..bili smo svi užasno bolesni kao što znaš,evo Gabriela vodila danas na kontrolu,on je već super,kaže doca sve normalno izgleda,a ja i dalje nemam glas,ovo je zaista užas,primam neku terapiju,do ponedeljka ne smem uopšte da govorim ili na bilo koji način da naprežem glasne žice,ma ne smem ni da šapćem...a sutra igram predstavu u Subotici,tako da ću najverovatnije morati da popijem kalcijum injekciju da bih odigrala predstavu,ali posle će danima biti još gore...ma zaista užas..inače sve po starom,ovaj mališa je zaista vrag,nova fora mu je da otvori vitrinu i onda se tamo lepo ugnezdi,prazno je pošto čekamo majstore da kreče,pa je sve u kutijama,ma haos pravi...kako ste vi?ljubac...
    da, da, pravi si, u Parizu su stanovi jaaaako skupi...srecom imamo nekretnine u Engleskoj, pa cemo napraviti kombinaciju sa jednim nasim stanom u Londonu, a tamo su cene jos vece, tako da cemo kupiti veci stan u Parizu...muz uvek pravi takve kombinacije, posto se on time bavi i uvek napravi pravi potez.
    kako je Matteo, jeste li bili u hitnoj ili cekate njegovog docu?
    :cmok2:
    pa mozda ne morate Mattea voditi u hitnu da se izmaltretira sa cekanjem...ako nije hitno, mozda da sacekate njegovog pedijatra, on ga ipak najbolje zna :think:
    pitala si za stan...stan u Parizu kupujemo, muz hoce da investira u nekretnine a sad sa svim ovim desavanjima je pravi momenat za to...jos ce ga on i redizajnirati i opremiti, pa ce biti ekstra s obzirom da je on u tom poslu tj. arhitekta je, jeste da je njegova specijalizacija rad na velikim projektima i kompleksima, ali ipak zna i u stanovima kako i sta, a i zna prave ljude, tako da je obecao da ce stan biti kao iz snova :zaljubljena:
    a viza i radna dozvola nam ne trebaju jer mi imamo drzavljanstvo zemlje koja je clanica EU, tako da nikakve papire ne moramo da sredjujemo.
    sta vi planirate za Matteov prvi rodjendan?
    bonzi, kako je Matteo? kad ides kod doce da vidis za crvenilo? mozda ej reakcija na lekove koje je pio? jel prolazi bronhitis? kako se on inace oseca? ljubni ga jako, jako :cmok2:
    Klara je super, puzi i stalno prica na nekom svom jeziku :D...

jeste, sledeceg meseca selimo se u Pariz...sledece nedelje dolazimo da izaberemo stan, tako da nam sve bude spremno kad se preselimo...ja sam vec napravila neki uzi izbor, uglavnom su stanovi u 6, 7, 4 i 8 arondismanu, oko Champs de Mars i Jardin du Luxembourg...jako su lepi stanovi, a i kraj je luksuzan i pun zelenila...mozemo da setamo zajedno decicu :aha:...gde si ti u Parizu? mi se selimo zbog posla mog muza, on je arhitekta inace, tako da cemo urediti stan ekstra
    e pa jel radite drenazu zbog tog slajma?za kijavicu samo toplki napici toplo mleko topli caj topla i voda cak...nesto za imunitet ubaci detetu kao sto mi ovde imamo proobio kid imuno...ajde javni sta su vam danas rekli na kontroli...:( e mukice kad su tako mlia pa ne znaju da kazu sta ih muci :(
    laki je super juce smo isli u nabavku mleka za mesec dana mi to spremimo i prasak i omeksivac za njega i kasice i sokice i tako posle otisli na rucak tj veceru u usce i svrckali se posto su raspordaje pa gledala ja cene i dl ima nesto da mu se uzme i to je to :)
    javi sta je bil do cika doce kisss i ljubni detence da ozdravi sto pre
    Nije, nego 5.marta:) Nadam se da ce brzo proci bronhitis. Mi danas bili kod mojih, samo je brisao prasinu po podu, puzi kao vojnik, vuce se...Ma, shou s anjim...A kad nesto proucava i cudi se samo otpuhuje, onako sitno kao trudnica kad ima kontrakcije...he..he...
    ma ...fleca je nemiran strasno.....stalno je na nogama polako hoda..malo pada malo hoda....ali ipak voli da ga drzimo za ruku.....voli da se igra sam sa svojim igrackicama......ma bas je dobro dete i dalje se smeje po ceo dan.......
    ljubi ti mattea......
    ne znam....prati sta se desava.....videces sutra......
    sta radi....jel se setka.......
    sad razmisljam...hoce fleci od vetra...ali vi niste izlazili napolje ili mozda jeste.....
    dan-dva.....ali se ne siri.......
    vidi ako se prosiri moras da ga vodis kod dr-a........
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back