pa već se i ne sećam kako je to išlo,ali baš sam puno govorila NE NE NE...već sam sama sebi dosadila...uvek imala širom otvorene oči,i svaki korak gledala,pratila ga...i naučio je...uvek sam ga malo uplašila tipa mnogo glasnije rekla NE,nego što je on navikao da ja govorim,pa se trgnuo,onda kleknula pored njega,i objasnila da se to ne sme dirati..ako je opet pokušao,ponovo isto tako i sa strpljenjem dovelo do toga,da ja zaista nikada ništa sklanjala nisam ni sa polica ni ništa,ne dira ono što ne sme...
danas su ga zvali da ga obaveste da je prosao i da je primljen 
zato ne mogu koristiti kompjuter kad je on u okolini, osim ako ga podmitim pesmicom sa YouTube, kao sad.
Zurka, sta da ti pricam. Rodjendan mu je 5. marta, kad bese Filipu?
4marta puni godinicu
bonzita sve pamti
Vani je hladno, sneg sve okovao, retko izlazimo, tako da se on dosadjuje sa mnom... Nisam pocela da radim, jos uvek mi zao da ga saljem u vrtic, ali mislim da cu uskoro pokusati da mu nadjem dadilju. Filipa stavljaj stalno da lezi na stomaku, tako ce pre propuzati, meni su to rekli u domu zdravlja, tako beba jaca kicmu, vrat i misice. Ima ih koji propuzu vukuci se na dupetu, izgledaju kao zabice,