Angi7

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• pa već se i ne sećam kako je to išlo,ali baš sam puno govorila NE NE NE...već sam sama sebi dosadila...uvek imala širom otvorene oči,i svaki korak gledala,pratila ga...i naučio je...uvek sam ga malo uplašila tipa mnogo glasnije rekla NE,nego što je on navikao da ja govorim,pa se trgnuo,onda kleknula pored njega,i objasnila da se to ne sme dirati..ako je opet pokušao,ponovo isto tako i sa strpljenjem dovelo do toga,da ja zaista nikada ništa sklanjala nisam ni sa polica ni ništa,ne dira ono što ne sme...
    draga moja da se javnem na kratko...odbrojavanje je počelo,još 2 nedelje i napokon će doći mali luft,da i vrag i ja dođemo sebi,jer je ovaj tempo ubitačan poslednjih mesec i po dana...zaista sam sad već premorena i jedva čekam malo da budem kod kuće,pa da mogu na miru da posvetim Gabrielu i da švrljamo okolo,družimo se...odkad je ovaj tempo počeo ništa od toga nismo radili,ne mogu nikako da uklopim i baš mi je žao,fali nam društvo i druženje jako...inače smo super što se zdravlja tiče sada,oporavili se skroz,pa se nadam prolećnom suncu i švrljanjima sa njim..uffffffff,jedva čekam...ljubim vas...
    pa ne znam shta da ti rechem.
    najbolje je da vidish sa svojim rachunovodstvom, ili ako i oni rade protiv tebe, nadji nekog ko se time bavi pa pitaj.
    tako bih ja uradila.
    za more sad ovih dana gledam al veze nemam ni gde ni sta...isla bih avionom negde da ga ne cimam jos je on mali za kola ili voz ili bus tako da negde avionom bih isla mozda u tunis jos cemo da vidimo...
    ja cekam sad da vidim kako ce lazar da seta puzi super a u dubku pici samo tako...al cekam tu operaciju i uktra zvuk pa da vidim sta i kako...a onda cu uzeti odmor sta su tebi rekli dal moze prvo odmor ili ne?i onda bih isla na tu operaciju zsa malisom pa bolovanje na mene pa na njega pa odmor od ove godine pa onda opet ponovim za bolovanje za mene pa za njega i tako ako ne dobijem produzetak a nadam se da hocu bas zbog te operacije...videcemo vec sta i kako...
    sta ima jos kod vas jeste vi uplatili letovanje ili?
    e a to sto kazes da je malisa postao prgav i laza je poceo da se ljuti da baca igracke da lupa kasicicu punu hrane i onda kad ga grdim place :(
    ajde pisite sta radite kako se zabavljate?
    e cao moram priznati da ni ja bas nemam toliko vremena za forum i sve ga je manje i manje:(
    e bas mi je drago da ste dobili produzenje na 3 meseca ajde bas mi napisi sta su ti trazili i dal su gledali dete...
    mi smo manje vise ok nego vec par dana nece da rucka kako treba tj kako je do sada cini mi se da je jedan zubic krenuo al se nista ne vidi nego man vise ne dozvoljava da mu gledamo desni recimo ...nekako je nervozniji sta znam moguce da i vreme ovo utice na njega nemam pojma vise :(
    mi smo ti ovih dana neke papire jurili za vrtic nesto pa onda mm za pasos i licnu kartu pa smo se vuki po nemanjinoj i slicno za jos kojekakve papire a zavrsili juce sve pa smo juce dan proveli kod sveki i bas nam je bilo lepo ...pravili rostilj jer je pre podne jos i bilo lepo bez kisice...mm od ponedeljka treba da pocne na toj drugoj poziciji da radi pa se nadam da ce i plata biti dobra jos ne znamo tacno kolika ce biti al od prilike...
    ćao draga!evo napokon da se javim..bili smo svi užasno bolesni,evo Gabriela vodila danas na kontrolu,on je već super,kaže doca sve normalno izgleda,a ja i dalje nemam glas,ovo je zaista užas,primam neku terapiju,do ponedeljka ne smem uopšte da govorim ili na bilo koji način da naprežem glasne žice,ma ne smem ni da šapćem...a sutra igram predstavu u Subotici,tako da ću najverovatnije morati da popijem kalcijum injekciju da bih odigrala predstavu,ali posle će danima biti još gore...ma zaista užas..inače sve po starom,ovaj mališa je zaista vrag,nova fora mu je da otvori vitrinu i onda se tamo lepo ugnezdi,prazno je pošto čekamo majstore da kreče,pa je sve u kutijama,ma haos pravi...kako ste vi?ljubac...
    Dobro sam,hvala na pitanju...nisam stigla da pisem...imam neke bolove u vratu a i beba pa ne stajem po ceo dan...
    danas bili kdo sveki lepo se proveli posle bili kod kumova i super iako je bilo ne vreme za odlazak kolima iged po gradu mi smo se lepo proveli i snaslli...
    inace mm primljen na onaj poslic tako da sam bas bas zadovoljna i jedva cekam da ozvanici to i podvpise ugovor :) danas su ga zvali da ga obaveste da je prosao i da je primljen :)
    eto toliko za sad odoh da spavkam se se pisemo sutra kisss
    e super za komisiju !!!ma bice to dobro videces vec!!!al da javnes obavezno...a za cipelice lepo ,mi imamo patofne al su nam velike a za dubak recimo ili kad ga stavljam na noge imamo patike sa cvrstim djonom i lepo gazi u tome a ako je bos onda ide na prsticima zato je bolje da ima obucu da moze cvrsce da gazi...
    u aksu idemo gde stignemo ja ne volim monotoniju pa nekad odemo na banovo brdo nekada ovde a nekada na nbg pa odemo do usca i tako ...svrckamo se sta ces...nemam vozacku pa za sve cemam muza i onda nas on vozika po gradu da malo i mama i sin uzivaju :)
    od dijete nista za sad :( i ja bih volela da sam mrsavica al nisam i nikada nisam ni bila naravno volela bih bar da se vratim na vreme kad stomaka nisam iala ako nista drugo al opet nista od toga...za sad nista ko zna za kasnije sta ce biti videcemo ...
    A sto najlosiji?
    pa ja ga ne bi menjala pa nikad....
    a pitam onako....mnogo je slican nikoli...ovako po osobinama...
    Ma taj covek jednostavno nosi nesrecu sa sobom...ovo nam je 4'ta....ajde kad smo bili sami,pa ajd...al sad i beba...pricacu ti sutra...ok...
    e za izuvanje super ako i trea kod nas nem kao izuvanja al dobrone zivimo sami al bice jednog dana prosto i zbog nas ovako nemas pojma koliko se za cas nakupi prasine na podu od obuce uzas jedan...
    odoh laza nesto guguce tamo u krevetu pa da vidim sta radi...ljubimo vas i pisite nam :)
    za humanu rekoh ti zovi uvoznika u aksi su imali i ha3!daje se od 10 meseca a ha2 se daje od 6-10...a pa vi cesto odete do mercatora super...mi smo juce spartali po imo centru bili u aksi u nabavci i posle otisli do usca...sad imas toliko tih rasprodaja da recimo ecvo kupila nam kuma moja beneton jaknu za 1800 a bila je 4500 zimska jakna pa za sledecu godinu uzeli smo 3. pa ce biti taman ...e da za humanu nemaju sev apoteke humanu ha one koje sigurno znam imaju neke dve na dedinju jer su mi uvoznici dali spisak apoteka koje imaju uvek hranu ...zato ti kazem zovi uvoznika i pitaj a br uvoznika imas na kutiji na delu prevedenom na srpski.
    za mm e pa nista bio u ns odradio posao najbolje moguce i valjda ce ga danas u toku dana zvati nadamo se bar tome videcemo...ja bih bas volela da ga prime...sta vi radite inace?
    e i laki isto kad vidi decu znaci otkaci totalno mazi decu koju stigne i tako sou sa njim al bas bas voli da se druzi :)
    I mi imamo dosta igracaka, za Bozic je dobio gomilu FisherPrice igracaka koje su na baterije i sviraju, pevaju, pricaju, interaktivne igracke pomocu kojih dete uci... Stavljam ga u ogradicu kad se igra sa njima, ali to ga ne drzi dugo, stalno bi hteo nesto novo... Najvise voli da puze i hoda okolo, otvara sve ladice i police, vadi sve sto nadje, razbacuje... Narocito je fasciniran tehnikom, i kad vidi mobilni, misa, tastaturu, trci s drugog kraja sobe, :p zato ne mogu koristiti kompjuter kad je on u okolini, osim ako ga podmitim pesmicom sa YouTube, kao sad. :lol: Zurka, sta da ti pricam. Rodjendan mu je 5. marta, kad bese Filipu?
    Nismo bili kod pedijatra,nije radio tek u petak..al sam zvala docu drugog on kaze da mu je urin dobar ,da je to kontamizacija...od pipkanja...sto se tice pluca treba da ga pregleda al meni se nije vodilo dete kod njega,mislim super je on doca al za bebe idim nema pojma..dao mu je pogresne lekove i zato je sad zaribao..malkice mu je bolje,al jos uvek u plucima samo struze i kijavicu ima,danas je nemoguc,sav je kenjkav..
    Cao drugari! :) Kako ste danas? Vuk je u krevetu, a i ja cu skoro... Beban je jako zahtevan, stalno bi hteo nesto novo, novu foru, novu igracku... Nece da jede ako nema igracaka i zabave oko njega. :dash: Vani je hladno, sneg sve okovao, retko izlazimo, tako da se on dosadjuje sa mnom... Nisam pocela da radim, jos uvek mi zao da ga saljem u vrtic, ali mislim da cu uskoro pokusati da mu nadjem dadilju. Filipa stavljaj stalno da lezi na stomaku, tako ce pre propuzati, meni su to rekli u domu zdravlja, tako beba jaca kicmu, vrat i misice. Ima ih koji propuzu vukuci se na dupetu, izgledaju kao zabice, :p to je sasvim normalno, ali dete brze ojaca ruke i noge kad puze klasicno. Mi kasnimo sa zubicima, imamo tek dva... :) Bice ih uskoro jos, spremaju se... Pozdravljamo vas, kissic.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back