jesmo....otisli decaci u skitnju a ja spremam kucu i malo kuckam......
kako ste vi...jel vam je bolje......
kako ste vi...jel vam je bolje......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......

inace sam super, stomacic se bas vidi, bebica se mrda... sanja je ok, mada ovih dana malo nervozna, cini mi se zbog zubica.... kako ste vas dvoje? ljubi nam dlugala.... mislimo na vas...
Srecan i vama mesecdan 

jer orasi imaju joda i poenta je jod ubaciti u organizam zato se preporucuje more jer udaranje talasa oslobadja se jod i to je jako zdravo a to je ujutru ili uvece na moru mislim..tako da setnje se preporucuju pored mora...al sad mhm..mi recimo koristimo za jacanje imuniteta prbio kid imuno i stvarno je super pojacao se imunitet mozda nesto tako d probas da ojacas imunitet da se organizam sam izbori...jesi ti pak cula za neki anrodni lek?
citala sam nan recimo se daje nan ha3 se daje od 10 meseci do 3 god pa se nadam da je tako i sa humanom od 10 meseci do 3 god...kako je kod vas vreme?sad se i tijana preselila u pariz pa cete imati drustvo
vama jos malo rodjendancic kako cete slaviti jeste ramisljali nesto?
a njena sestra od strica je i umrla od gusenja astme a druga je ceo zivot imala isto to i eto ti..genetika..
uf e to su abs problemi...al sta znam od samog pocetka malisa je na humani ha tako da se bas trudim da sa te strane otklonim sve moguce alergene...i recimo sad se setih planina ni meni ni sestri en odgovara dok more da eto to je cudno recimo a mozda i nije..