Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da, čitala sam njene postove, jer sam pročitala ceo ovaj naš forum o zlatnim retriverima. Ona je jako dobro informisana , zna mnogo toga, šteta što je otišla odavde...
Važi, hvala... Jesi li video njenu sliku na prethodnoj strani ?.... vidiš, sad je malo tamnija dlaka, tako obično bude zimi, na proleće će se opet linjati i onda će biti svetlija....
Da, ima velike razlike medju njima....imaš onaj stariji tip pasa, to već samo na slikama može da se vidi, a sad postoje ova dva varijeteta, što si ti opisao na forumu , ali se i oni pomalo mešaju...
Uh, još nešto sam htela da ti kažem...Pošto znam da si jako dobro upućen u problematiku zlatnih retrivera i pasa uopšte, slobodno odgovori na postavljena pitanja...ako nešto treba može neko drugi ili ja da dopunimo... ili prodiskutujemo..
Davno su moji psi bili štenci, a Frensis je imala štence 2000. godine znači pre 10 godina sam znala... posle sam i zaboravila... Sad sam malo potražila, ali ipak , moje je mišljenje da uvek treba konsultovati veta...Ovo je samo informativno što mi ovde napišemo....
Nije mi problem da mu odgovorim, samo što ja ne vidim ,da se on trudi da sam nešto pročita, već sve traži servirano... Da je malo pročitao postove ,na dosta svojih pitanja je mogao naći odgovor, a ja sam sad skoro čitav sat guglala i napravila beleške u vezi vakcine, pa ću večeras da mu to napišem..Sad imam posla oko Frensis...