wind_of_change

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Охо, па поласкан сам, али џаба ти удварање ја сам срећно ожењен човек :D :mrgreen:
    Хоћеш да кажеш да сам леп? :mrgreen: Шалим се (:
    Па мало да променим, ова ми иде уз аватар, потпис и оно што пише поред имена :p

После се Сетио. (пс) и мени је онај твој пређашњи аватар лепши од овог ;)
    heeej... ma tu sam,svuda po malo... uzas... zavrsila sam pisanje Cudovista, dala ovima da citaju, kazu da je xtra... nisam jos sve iskucala, oni mi dusu vade da zavrsim kucanje a ja ih tako podhlebavam... hehe... u skoli je super, ljubav je srednje zalosno, kao i uvek... kod tebe?
    E немам појма ја увек тамо одговорим (:
    Ма основна је боранија бре, ја би баш волео да сам основна... И ја сам матурант, али у средњој, а кад ово завршим тек онда муке крећу... Блееееее.... Уживај док си у школи ;)
    Ista stvar,ja sam bezveze bio na internetu i naleteo na forum krstarice i registrovao se bezveze misleci da necu vise dolaziti ,i onda malo,po malo i navuko se a nik. ostao ista glupost.
    Ma ne bre,nego je juce poslala poruku:''no,no! Ej,bre,vredjas sve nas ostale na onoj slici,posto ispada da mi nismo zreli i to!!! A,neki jesu ne zreli al opet....... ''
    HVALA!!!! super su,jesi pricala sa nekom drugaricom,na forumu se registrovala kao ''sweet girls''?
    joj nishta....smorila sam se neshto uzas....shta ima kod tebe?pa nisam dugo kuckala na forumu...ljub:)
    hvala. avatar dugo nisam bila menjala pa eto. sto se tice nicka onaj mi bese dosadio.
    Znam i gitaru da sviram. :mrgreen:

Ne znam,eto,malo mi je dosadilo da se prepirem na forumu. :confused:
    Moram sad da krenem,kad se sledeći put dočepam neta poslaću ti pp sa msn adresom. :D

Pozz :kiss:
    Krajem oktobra imam resital na kojem ću svirati razne Šopenove kompozicije.
    Dosta je težak program,tako da moram da vežbam.

(Naravno ništa strašno,samo pokušavam da se ne opuštam previše do tad.) : )
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back