E

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Slusao ih kad sam bio klinac od nekih 16,17 godina... sad ponovo zato sto se uz njih najbolje pije. Ne slusam ove glupe nove,samo matore,prave
    Znaš i to Betino lečenje i operacija je trebalo da me košta skoro 14 000 din. Šta da ti kažem i veterinar mi je uzeo samo 9 000. Posle toga mi je Frensis bila bolesna mesec dana isto 9.000 din. Veliki su to troškovi i nečega se onda mora odreći.Ali kad ih volim , nije mi bilo teško..
    Da, moralo se..nažalost.ali teši me da je imala lep život . Ćerka mi je rekla da bi volela da bude pas kod mene...kakve uslove su imale kod mene i sada Frensis. Kupila sam joj jedan lek skoro 3000 din je pakovanje i za 4o dana kako ga pije ona može da hoda... a pre toga sam ja morala da je dižem da stane na noge i da je nosim na stepenice, sada sam hoda.Neki dan sam uzela još jedno pakovanje.Radije ću se ja odreći nečega ali za nju mora biti...
    Hvala ! Nažalost Bete više nema...Frensis sam malo osposobila da se lakše kreće i sad sam zbog toga jako srećna...
    Na prvoj slici sa naočarima je Beta,u junu kada je operisana; na drugoj slici je Frensis prošle godine, a na trećoj na stepenicama gore je Frensis , a dole Beta, isto prošle godine..
    Jao... sve to sam pregledala u vezi Rokija...divan je i pametan... a vidiš da radi sa uživanjem...
    Hvala na instrukciji... bila sam brzopleta kad sam ti pisala odgovor i napisala ga u mom prozorčetu... A što se retrivera tiče 100 % si u pravu.... i ja tu rasu najviše volim...ako još nisi gledao pf ovde na životinjama ima jedna zove se :Da živi ljubav...tamo imaš slike mojih pasa i moje unuke...
    Da li znaš kako da izbrišem kod mene, ovu moju prethodnu poruku... greškom sam je kod sebe napisala, pa sad ne znam kako da je se rešim.
    Da, gledala sa i ja tu emisiju....Pazi... kako je pas znao da je čovek u nevolji, uprkos tome što nije zvao upomoć... Čudo su ! I retriveri vole vodu... Pre dosta godina sam na nekoj stranoj tv gledala filmove o raznim rasama. Tamo su pokazali da zlatni retriver može da zaroni do 3 m dubine i da donese odstreljenu patku ili gusku.Sa ustreljenom lisicom u ustima ,može da preskoči preponu od 1 metra , tako je jaka vilica... Moja Beta je kao štene od 8 meseci nosala po dvorištu celu cepanicu od bukve ...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back