M

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• ma moram menjati ono za pisanje teksta da nebude i to crno, a sutra malo ce se naci druzina iz srednje skole:lol:
    na kojoj slici jel sa mog profila, ako je to onda je to gardian angel
    Ej cao! Jeste slika kao iz tvog profila, ja naso na netu pa mi se svidela pa slao svima:lol:
    Odlican ti je profil, video sam da je moj zaxeban za poruke posetilaca, moram menjati u opcijama, hvala...
    Ma tu sam ...retko ti ja batke ostajem bez texta...:manikir:
    Ne znam šta mi je sa YouTube-om...čujem samo melodiju, text se ne čuje...:(
    Izgleda da ´´Anđeo´´ nije loša pesma...peva čovek od srca, ali ga ništa ne razumem...:sad2:

Savijala sam sarme :mrgreen:...oborila sam lični rekord...30 sarmi za 15 minuta...:rtfm:
    O brate mili forumski...:mrgreen:
    Tu je Monikica...:manikir:
    Nisam je gledala, niti ću...:mrgreen:
    Bar si slušao pesmu kada si stig´o...Lepa je...

Jel si na ovog mislio ? :roll:

Prvi put ga slušam...:rumenko:

Ne...ni Sašu M. zapravo nikoga iz Grand Production...:lol:

KOJA ti je slikica lepa ? :think:
    nem pojma mikac.ne sumnjam da ce te se patosete, to je i meni cilj, u nekom malo suptilnijem maniru,videcemo..probacu sve tri varijante, i kuca,film igrice, pasijans, i otvoreno, i kafic, pa gde upali... vreme je da decica zakorace u mrakic....:mrgreen::cool::)
    Hvala svima za pohvale za profil(najvise se zvezdasi raduju, normalno! :mrgreen: ), ceo dan bre istrosio bio za uredjivanje, tj. vecinu....! z:mrgreen:

Normalno je da me pohvalite :p

Nova godina, kuca na vratimaaa..... :zskace:
    mnogo si mlad,al neka, volim ja mlade..nek si ti meni ziv i zdrav,dobrodosao! :cool:drz` se deda mraza i ne skreci sa stazzee... (za kasnije cemo smislimo nesto;))
    Primetio sam da te nije bilo.z:)

Ko zna mozda i ostane Dijara, a mozda ode (to ce biti veliki gubitak)...neznam ni sta ce biti sa Ljajicem!?z:hm:
    Moreira ce najverovatnije ostati, to je bitno...
    Doveli smo i neka pojacanja.
    Citam danas Tomic oprostio dug Partizanu od pola miliona evra, a mozda je i svestan da Partizan nema to da mu plati, pa onda kao oprasta.
    http://4.***************/_XGgCGxs9uQY/R3qbLHKDDdI/AAAAAAAAASA/x6kpLq6PG74/s1600/HappyNewYear.jpg
    pozdrav. evo i ja sam bio odsutan sa foruma 2-3 dana pa tek sada vidim poruku.jeste joker.ako se ne cujemo srecna nova godina i predstojeci praznici.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back