Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ima da je smažem sa zadovoljstvom, makar pokvario ovu moju "idealnu liniju". Hvala na poklonu podelićemo čokoladu, posluži se i ti.
Karijera koja je uspešna traži i žrtve, moraš da napreduješ.
Nemam više volje ni da postujem, da mi nije vas drugara ne bi ni dolazio na forum. Nije mi do otvaranja tema.
Nekako bauljam, nikad dovoljno vremena, ne podnosim hladnoću i tako, zimski se životari.
Kako ide tvoja nauka? Ima li šta novo makar na emotivnom planu? Kad ćeš u ove naše krajeve?
Nisam ja neki stručnjak za postavljanje tema, ne znam šta mi je bilo kad sam onu jednu pokrenuo, bio sam tih dana u žestokom haosu.
Pozdravljam te... Nadam se da si ok.
Dragicka moja,kakav bi ja to sef kuhinje bila,kada sama ne bi smazala svoj specijalitet? :-D Ti si bas nasa vrednica....Joj,ne znam jos nista zasigurno..a ti,draga moja,gde ces cekati najludju noc? :-D
sada sam bila malopre na Kulinarstvu...Nesto sam se opasno dala u kuvanje,da ti kazem....Ima da od mene bude domacica i po..kako si ti,jel sve ok,kod tebe?