Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ma uzivaj brate mili...e da te nasmejem malo...Necesh mi verovati...ali istina je...shto bih lagala???
Kada sam nervozna...imam obichaj da crtam po licu...ne da se shminkam...nego da se crtam...Nedavno sam bila nervozna neshto...a bila pod utiskom Vrane...koja se nedavno davala na TV-u...mozda bash i iste te vecheri...i nacrtala sam se kao on...samo da josh imam crnu kosu...bila bih ista ko on...mada je i crna kapuljacha posluzila...Imala sam i slike...ali sam ih greshkom sve izbrisala iz telefona...
znam.........i ja uvek prvo pokusam razgovorom da sredim situaciju,ali kada je neko nerazuman i dalje nastavlja da zajebava onda primenjujem i silu..........
pa brate jeste da smo romanticari ali smo i ljudi hvala bogu sa potrebama......heheheehe..............ova pesma je za mene zakon i Ona PREDSTAVLJ SUTINU MENE I SVKOG ROMANTICARA..VIDIS AKO SE NEKO POJAVI SA SLICNOM TEMOM SAMO MU JE PRILOZI BEZ OBJASNJEA,AKO JE JA NEPRILOZIM.
Slazem se...ali nisam ukapirala...mozda devojka nije znala da je postojala takva tema...ne verujem da je namerno....a i da jeste...shta se uzrujavate...Nervirate se bezveze!!!!!