Lacibg

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Eh , kolega da te pitam,

da li mozes da mi das linkove koje treba da blockujem na krstarici ?
    Mene niko nemoze da odvuce od obaveza , mnogo sam vredna hihih
    kako si ti ? drago mi je da si svratio ....ja se ne setim iskreno, ali sam tako nekako ovih dana , tmurno . :cmok:
    Лаци, ево и тебе да упознам са поруком коју сам послао админу под ником ТАБ503. Надам се да ћете против болесника најзад нешто предузети!

Поштовани,
    видим да сте на пдф политика потписани као администратор.

Лепо је што сте увели нове опције, али молим вас КОМЕ сте ви то дозволили да поред мог аватара уписује и мења ОНО ШТО САМ ЈА НАПИСАО. На питање КОЈЕ СТЕ ВИ ПОСТАВИЛИ - унео сам речи: "губи драгоцено време" а погледајте шта сам пронашао.
    eremita
    ради нешто паметно
    Registrovan član

Учлањен: 02.02.2005.
    Локација: Београд - Врачар
    Поруке: 27.866
    reputation_pos.gif

Ви сте више него неозбиљни, неиживљени и ако на овај начин мислите да уносите "нове опције" на пдф - то заиста није потребно.
    Захтевам да пронађете који је психијатријски случај међу вама то учинио и да му наложите да врати оно што сам ја написао, те да онемогућите УПАДАЊЕ у туђ профил и овакво иживљавање.
    super , kako ste se proveli ?, meni nedostaje dragi , mnogo mi nedostaju ti vikendi ............ a peglanje pa neka malo nek se zna :mrgreen:
    Ајде дај бан овом кориснику, нема смисла да ми шаље овако вулгарне речи:
    Privatna poruka: ...
    danas, 13:25
    Markowac2
    Nov član

Učlanjen: 02.09.2008.

Podrazumevano ...
    Jel znash ti prichu o tvojoj mami i *****?
    i jos ovo , sto se tice "nase veze" na zurci :) , drago mi je da se razumemo.........shala sa velikom dozom umerenosti . Pozdrav
    Laci drago mi je da smo se culi, pored onakve silne veze red je bilo i da se upoznamo :mrgreen: , ja sam previse umorna i idem , ako sredis onu fotku (sto nije obavezno ne bi da te maltretiram) pusti mi je na pp ili ovde svejedno i hvala ti i laku noc
    da ti se pozalim pala sam na blacburn , a dobila rapid dvojku, 2,40 i vesterlo 1 - 2,35 i sutra bi cekala sturm koji ce sigurno da odigra 2 .
    Laciii, ja sam pocascena,:) , pa kako si ? ne brigaj za sliku mislila sam da je malo veca , nista. Sta se radi sto nisi na zurci , na ZK mislim
    Shefe, kad si znao da obrises sadrzaj poruke u mom profilu, obrisi je u celosti jer mi stoji da imam poruku koja ceka odobrenje a ne mogu nista da uradim kako bi to izmenio (ne mogu da odobrim jer nemam sta da odobrim). :neutral:

59055802il4.jpg
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back