Angi7

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Cao draga!Slike su vam super...vi bas uzivate na snegu.Mi vodili Nikolu,ali nije bas odusevljen,mm ga spustio na sneg,a on se rasplakao...Reci mi,na onom sajtu sto si postavila juce link pise da moze soja za uzrast sedmi,osmi mesec...jesi ti uvela soju i ako jesi kada?
    samo sto je ovo zgodno jer ima i muziku i ima neke kockice razlicitih oblika pa ono za ubacivanje u adekvatnu rupu znas vec ...e jako je zgodno cena je oko 4000 i kupili smo u robnoj kuci leto ovde kod nas na autoputu...e daa imamo slikice nego me nije bilo sad umedjuvremenu isla sam da kuvam malisi rucak za sutra :)...a sanke nismo ni mi kupili adekvatne jos je decko mali al ima moja kuma neke pa on sedne jer samnke imaju naslon oa se on kao nasloni al neko odpozadi mora da ga pridrzava al to nije resenje nego cemo videti vec nesto al za sledecu gpodinu sad je jos on mali...i ne smem toliko dugo ni da budem napolju sa njim ...sta vi radite preko dana?
    a super bravo za vas vec hocete na noge...lazar uveliko puzi i mnogo je smesan a i naucio je tasi tasi tj kad mu to pevam on rkicama radi i smeje se ma sou sa njim :) a ne daj boze recimo da ga hranim a da nije u stolici sve se nesto krivi gleda tamo vamo a jelo nista...tako da zivela hranilica!!!:)
    a za hodalicu nije to to...ovo sto si ti postavila je chicco i skupo je jako a bude samo hodalica nista vise ovo je vise onako kao auto bez pedala ikakvih nego dete sedne na to i gura nogicama e sad akohoces da bude samo guralica onda se rasiri sediste i dete stane izmedju i uhvati se za nazovi volan i onda gura i na taj nacin kao princip sa chiccovom guralicom bude...
    e draga pa dobro polako sa deckom klizavo je pa bas i ako moras da ga nosis pazi sta ces obuti da se ne okliznes ne daj boze ...inace super ste vidim ...pa dobro to za tecnost to ej individualno lazar u proseku popije 200 ml tecnosti al nekad popije i samo 100 ml a nekada 300 tako da eto...jelku imamo vestacku ne pravu posto sam j alergicna na taj miris iako je stvarno ocaravajuci al eto alergija i sta da se radi a ukrase imamo mm je jos kupio neke jos pre 3 meseca u firmi pa neke igracke deda mraza i irvasa koji sviraju i pevaju i tako uzeli u mercatortu bile nekurentne zalihe pa bila niska cena tako da smo super prosli u principu to bre odes kod kineza i nakupujes za smesne pare ili u firme kao tempo ili metro recimo gde mozes na veliko da uzmes a imamo i one lampice ni sama ne znam broj haahah sto kazu ne znam gde cu sve da ih poukljucujem heheh...
    Klara isto trazi drustvo, nece smizla sama da bude nikako. i ona ovih dana kasnije zaspi, sva je u akciji. a ukrase smo kupovali svuda po malo garden centar, delta city, usce, nesto je moj dragi donosio. mi smo kod sc, a vi? sneg bas nije za setnju, ne znam kako bih s kolicima po njemu...a kazu da ce padati jos.
    Nismo zavejani...kad cemo neznam...
    Evo gledam od kako si mi poslala poruku gde pises da si dobila bio je 7.12 tako da imas vec 8 dana...
    Nadam se da ce biti bolje...i tebi i meni...
    Nikolica malo zeza zadnjih 10 tak dana,nece da jede,nece da spava....place kad treba da se uspava...nocu se budi i hoce da se igra...ma uzas...
    Mi nemamo brdo igracaka...a i ovo malo sto imamo...njega to ne zanima...etiketice i trackice su najzanimljivije...i eventualno mamine novine...voli da cepka listice na najsitnije komade pa ih onda lize...cudo jedno...
    Ja sam mu kupila neke kao cipele-cizmice za napolje ali on ih nece...skida ih...pa se sad mislim da mu uzmem neke lagane kao carapice..jer krenula sam da ga stavljam na nogice pa da se malo navikne na cipelice...
    Ljubi puno filija...mnogo ti je sladak...srce malo..
    malena obozava meso :lol: mi joj nudili pogresnu hranu izgleda...kad smo joj dali meso, ona poludela :hahaha: plus jos siki koliko i inace...
    mi nismo jos okitili jelku, dragi je bas u guzvi pa cekam da mi donese jelku onda cu ja da je okitim...
    ...vadili smo krv i krvna slika je super :super:
    kako je Filip drugar? jel tebi bolje? jeste kupili ogradicu?
    e cao drustvo evo nas ma ja zaboravila net da platim iako smo uplatili u subotu tek me danas oko 16h nakacili na mrezu :(dobro smo bili smo u shopingu ovih dana za ngdanas ja i lazar napolju na sneg u sanke i tako eto uzivancija mada sam i je neki stomacni virus najverovatnije pokupila al procice to..drzi me vec par dana pa bas iritra:(oo znaci filip nevaljalko zeza mamu i tatu :(lazar je dobro lepo spava...rucka svasta jeo bi non stop samo da mu se daje haha probali smo i palentu da jogurtom pa piletinu pa smo jeli grasak i tako ...u cetvrtak kitimo sobicu i jedva cekam imacemo jelku teget srebrnu :)a kako ce biti lepo imati jelku sa poklonima ispod :) jedva cekam...
    sta vi radite ovih dana...kako ruckate kad vec ne spaate bas najbolje...samo se nadam da filip spava bar preko dana kad vec kasno legne a rano se probudi...ljubi nam drugara pa se javnite
    Angi,
    i ja imam problem sa mecom...kad dobijem lije mi po 6 dana,cini mi se svu krv izgubim...evo tako vec tri meseca...zakazala sam kod ginica..al tek sledeci mesec...uzas...
    Jel pijes neke kontra pilulice?
    voce nam je sledece da probamo, tako da nisam jos, a pirincanu kasu iz kutije nisam davala. sto?
    nadam se da ce joj se voce svideti, to je slatko
    na pocetku je jela sve, a onda pocela da zeza...kupila sam joj i gotove kasice misleci mozda ce njih vise voleti, ali nema neke razlike...hoce da sisa...juce je pojela pola male teglice brokolija i ostalo su bili podoji
    Cao Angi...vidim da trazite vece kade...ja sam nesto videla u Merkuru, nisam nesto detaljno gledala, ali mislim da su bile vece...
    Klara nesto pocela da zabusava sa kasicama, hoce samo da siki :roll:...koliko se secam i Filip je u pocetku vise voleo da siki...kako je na kraju zavoleo kase?
    Srecom,moja beca ne voli da se nosi,ali zato starija i dosta teza cerkica voooooli,pa koristi svaku priliku.
    Vec?Interesantno ovde u Bg cesto dobijem taj komentar,vec dvoje dece.Ne srecem bas cesto mlade mame,mlade tipa dvadesetak god.Nista mi ne pricaj o uspavljivanju,svaka curica ima svoj ritual,ako se nesto poremeti - zurka do ponoci.Danas je beca bila posebno neraspolozena,galamila je od kako je otvorila okice a bese to u pet jutros,ali je produzila do osam,a samo dve dremke preko dana,ne znam sta je mucilo,moguce da su zubici.
    Hvala,i mislila sam tako,ali bolje kad jos neko potvrdi,daleko je ponedeljak.Sta vi radite,jel slusa malac,tvoja beba je par meseci starija?
    Stvarno?Pa ovako,leukociti 2-3,spec.tezina 10mm proteini 0,secer0,bilirubin0,urobilinogen0,sluz malo,nista vise.
    Izborismo se na kraju,u priv lab su nam takodje rekli da bi trebalo prva jutarnja,a imali smo srece,dok se mama razmisljala da li kesicu okrenuti ovako ili onako bebac je obavio posao,cista sreca.koliko ja vidim sve je ok,pa razmisljam samo da nazovem doktoricu da joj prenesem sta pise,jer mi se bas ne ide do doma zdravlja.
    Hvala sto brinete za nas.
    Bolje mu je ..nismo ga vodili..danas zovem pedijatra mora da mu da za laboratoriju...inace...kad piski crvena mu je pisa posle..jer tako bilo i filipu?kako ste vi?Mattéo je imao krizu kod pedijatra u utorak,vristao je,nisam mogla da ga smirim,odupire se udara rukicama..jedino kod njega i doce nece,mozda zato sto ga uhvate na brzinu i uplase ga..nasla sam neke zitarice od hipp,al mattéo nevoli ni griz,ni palentu,ni plazmu,ni zitarice cim oseti on nece i kao da ce da povraca...
    kako ste :)
    sta radi Filip? Klara danas zeza sa ruckanjem...samo bi da sisa.
    vi ste bese vadili krv, pa verovatno znate... kad se babi vadi krv, jel isto mora ujutru i da se pre toga nista ne jede kao kad mi radimo :think: i kako to izvesti? i koje ste analize radili?
    pa dobro jede slicno ko lazar...a to sto dobija vise nema veze sa zivotim manje se trosi... a ni to nema veze dete bre izgleda normalno ...ja sam se samo frapirala kada sam videla bebu od 1,5 meseci koja je imala tada 7 kg..a lazar sa 6 meseci toliko ima..uzas bre:(nije dobro za njihove kosti koje i nisu bas kosti ....sta cete raditi kasnije..lazar upravo jeo povrce pa ce sad da se igra pa opet ce mozda dremnuti ne znam...danas poremetio spavanje al nije strasno...
    ma da ne trosi se ja cak mislim da lazar jede i previse koliko ti njemu dajes i koliko obroka ima ba me zanima..a to nema veze nek ima 12 kg kasnije kad prohodaju decaci odu u duzinu nista se ne brini..ja lazaru recimo dajem ovako:
    6-8h mleko 180 ml
    1-11 h voce(pojede jednu manju hipp kasicu ili jednu manju aventovu kad ja spremim to je mera)
    1-2 h povrce isto tolika mera jedna manja teglica hipp to je mera al ja spremam
    17h pirincana kasa
    20h 210 ml mleka
    i nije debeo...nego taman dr kaze dete ode u duzinu sa 6 meseci je bio skoro 70 cm i 7 kg
    o da i laza bi na noge al ne moze...uzmi ga za rukice i vuci ga mm lazara dosta prevrce okrece i to dosta znaci al ja se ne usudjujem da to tako radim to samo muski tako znaju pa nek muz uzme dete da se zabavlja sa njim pa nek se igraju muski heheoni vole takvu zabavu videces...ma da ne treba forsirati alzar bi da stoji isto tako..al ne dam on recimo voli da se penj uzmem ga ispod ruku i drzim a ons e penje po stomaku mom i do ramena i to mu zabavno :)al nisu sva deca ista neka su lenja da se pokrenu recimo secam se decaka koji je bio sa nama na vezbama nije hteo da uzme svoju ngu u sta recimo to krece od mesec da rade al on nije hteo lenj...ovaj moj kako kad ...
    e ma da nesto i hladno a opet nije mi bas da ga vodam napolej:( kad se meni ne ide bas ne bih ni njega al otvorim vrata od terase pa eto vaszduha...a vezbice jel znace nesto jel poceo da se okrece prevrce?lazara moram bas bas da pazim jer je toliko aktivan,17 idemo ponovo na kontrolu pa cemo da vidimo dal nam treba jos vezbica ili je decko ok...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back