Hexy Bee 11.12.2009. Mikice sine uhvati me nespremnu... Ima još vremena...do 19-og... A što ne je´eš nešto Mikice sine ?
Hexy Bee 11.12.2009. Mikice sine odgledala sam...za ono prvo : Izem ti politiku... A za ono drugo : Nije loše... Eto...
L L lunao 11.12.2009. Hvala, probaj sa onim lepim svecama ukrasnim , nema devojke koja to nevoli , i stvara atmosferu fantasticnu ,pogotovo ako imas ideje ..........
Hvala, probaj sa onim lepim svecama ukrasnim , nema devojke koja to nevoli , i stvara atmosferu fantasticnu ,pogotovo ako imas ideje ..........
Hexy Bee 11.12.2009. Mikice sine, jel sam ja odlepila načisto ili ti promeni nick ? Odgledaću ono...morala sam prvo da kažem OVO... Što mi neugledan profil, šta mu fali ? ...A kod tebe gužva ko na stadionu...
Mikice sine, jel sam ja odlepila načisto ili ti promeni nick ? Odgledaću ono...morala sam prvo da kažem OVO... Što mi neugledan profil, šta mu fali ? ...A kod tebe gužva ko na stadionu...
Jennifer Jennin 09.12.2009. nisam Partizanovac, ali ajde.Jeste moj sin, pa mi možeš biti prijatelj...