Angi7

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• e pa drustvo jedva cekamo da vas upoznamo dobili smo pozivnicu za gabrielov rodjendan :) tako da eto to je prva lazina pozivnica hehe malopre odose gosti i bas i je prijalo da imam sa neki malo da popricam tako neobavezno i juce bila moja kuma pa eto nije tako monotono iako kisa pada te nema sanse da se izadje...lazar poceo da se okrece prevrce pa bas moram da budem obazriva stalno ponavlja baba i time je fasciniran haha malopre sam ga slikala tata mu dao da proba jogurt haha i bas mu se dopalo :) a sav se umazao moracu da postavim sad slicice hehe
    kako ste nam vi?
    ma da, to je ta ista...crvena podloga, a jako sareno sve...i na mojoj pise da ne sme u masinu :)
    a sta bi joj se desilo u masini sto joj se ne bi desilo na rucnom pranju? mi nju nosimo svuda sa sobom, i na putovanja...tako da nema sanse da je posle ne operem, a rucno mi nikad nije kao u masini...samo stavim na program za osetljivo rublje...to je moje iskustvo, stvarno joj se nista nije desilo, a radila sam to vec nekoliko puta
    a sto rucno peres? mi imamo prostirku, verujem da je slicna ili ista kao vasa...ima razne sitnice po sebi - alke, suskalice, sirene...ja to stavim u masinu i operem...ako ti je hitno da se osusi, stavi na radijator u najvecu prostoriju da bi se vlaga osetila sto manje...ja Klari u masini perem i igracke...nista se do sad nije raspalo ili pokvarilo.
    mozda kod Klare jesu zubici jer se ona probudi nekako tuzno placuci...ne vristi i ne izgleda kao da je nesto boli...cim je uzmem smiri se...preko dana je skroz ok
    cao drustvo...
    Klara je super, samo se dve noci budila cesto placuci...proslu noc je spavala bolje, pa se nadam da je sad ta epizoda prosla...kako Filip? kako ono crvenilo u oku sto je bilo? vidim da spominjete dzak za spavanje...Klara spava u njemu jer nista ne trpi na nogama, pa sve odmah zbaci...super stvarcica...gde ste je kupili...moram Klari da kupim jos jednu, a nigde ne nalazim pravu velicinu, sve su joj male tj. kratke...
    inace jos uvek slabo jede steze vilicu. pisa mu je jako crvena kad povucem kozicu,oko otvora,rupice,mislim da ima urinarnu infekciju,nisam sigurna u utorak idemo kod pedijatra pa videcu sta kaze juce sam primetila ,bas brinem,on nema temperaturu,veseo je,kako je bilo kod filipa?inace ja sam promukla skoroz od juce,najgore je kad treba da ga uspavljujem pa da mu pevam a ja nemogu,on mi vuce masku..inace samo sto nije seo,okrece se i na jednu ruku,na lakat se nasloni i sedi,polusedecem stavu,al sve vise,veceras vidim vise napredovao nego juce sto je mogao,i poceo je da se dize kao kad puzi al sad podigne guzu i stoji na rukicama i kolena i zeza se tako,^pa se odbaci napred,ma ide napred ko zec skace,bas smesno..ljubimo vas!sto se tice jezika,na opba mu pricamo jer kazu bolje je dok je manji,inace vidim razume na oba kad mu pricam,danas je naucio da klima glavom kad hoce kazem mu oui(da na francuskom)i on klima,no(kad nece to vec zna dva meseca)onda vrti glavicom nece decko!
    Cao drugari..znaci zubic se uskoro..ma mi smo morali njemu vrecu da upimo jos pre dva meseca,jer muu mucimo jos kad je imao 5meseca,nema sanse sve baci sa sebe,ja ga nocu obilazim cesto al nemogu svaih 5min i vec ujutru ga najem otkrivenog,zato smo mi lepo uzeli vrecu i on je sad super,slikacu ga pa ces videti kakva je..bez rukava je jer se znojiç jako puno a i neznam dal bi hteo da bude u njoj jer kad se rodio imao je jednu,rukavi su se skidali al nije nijednom spavao u njoj,nije hteo,stavila sam ga jednom i on se nervirao..sad spava..inace neki put kad spava snama posto mu je tad jako vruce mi ga nestavljamo u vreci al zato jorgan baci otkrije i nas opasnik mali..poceo je da spava,pu,pu da ga neurenem,zaspi oo 1h i spava do podne,jutros sam mu jedva dala mleko pocne da jede pa zaspi sa cuclom,i trebao je da rucka u 12h on je spavao jedva sam ga probudila u 13h..
    cao drustvo evo nas juce smo imali goste trebala je i moja mama da dodje al bice da ce ona adnas tako da cemo eto i danas imati zanimaciju..mm radi 1 smenu takoda cemo se durziti popodne nas troje.laza se igra u krevetu i nesto prica pokusava da puzi i bas mu lepo ide mogu ti reci :)a ja mislila da je mali za puzenje kad eto on uspeva nekako...ovo vreme ubi coveka bas bas samo bih spavala al eto lazar mi dozvolio do pola 11 da dremam tako da eto kako dete misli na svoju mamu :)ja bih trebala da pravim neku gibanicu al to cu kad mm dodje sa posla pa nek se on zanima malisom a ja u kuhinju hehe...jeste bili u aksi sta ste sve lepo kupili?mi odemo u vecu kupovinu kad dodje plata pa eto...sta radite vi kako je malisa?
    dobro podnosi......nakad samo nece da jede kako treba pa jedemo u etapama....inace sve drugo je ok.....
    u aksi na medaku je bilo......pravo da ti kazem ne znam..dugo nismo gledali......
    jel ste dobro.....
    o ne mala je to je umesto turbo limaca ako se secas ranije je turbo limac tamo bio taj prostor dakle..a ima aksa i kod mene ovde u kraju prva aksa je odavde i krenula pre jedno 17 godina ..al se nije tako zvala...
    e paradajz daj slobodno zdrav je,pomalo ubaci sa ostalim povrcem..(to vazi i za kvikveg)mattéo danas jeo pacetinu,al sa tik takom(mislim zezao se snjim)svasta sam mu ubacila unutra ,bilo je super..
    Prehladila sam se,grlo me puno boli,kijavica,sad izgleda i bronhitis cu da dobijem...mattéo jos uvek nesto kasljuca,neznam sta je u utorak idemo kod pedijatra pa videcu...cizmice su nehodajuce,imaju rupice ispod,da noga dise,nisu teske,a toplo mu je...mada trlja jednu o drugu pa ih nekako izuje moram da pazim;ovde su okitili,sutra bi trebali malog da slikamo sa deda mrazom...poklone smo krenuli da kupujemo,u nedelju jos...kamicu smo nasli jos odelo,al nema nesto ,za devojcice ima al za decake ne,prosle godine sam videla al nije mi trebalo..treba da krenem da kupujem ukrase za jelku i jelku i za sto dekoraciju i tanjire..blizi se...vec me hvata panika...a i da vidimo sta ce sve da ruckamo..mattéo nece mleko neznam sta da radim,sinoc nije hteo da pije,a jutros samo 120ml..izgleda je to imao temperaturu od zubica ko bi ga znao..jer poceo da prica?ovaj moj rekao,kaka,daj,to mu je novo ..
    o pa mi smo bii na otvaranju te akse i cesto odemo tamo bas mo pre neki dan bii posto u todoru bude raspordaja gore na spratu pa odemo da vidimo ima i sta za nas :)
    a tata evo dosao pa kad ruckamo idemo do turbo imaca...ne znam sta da kupim maisi
    a pa super vi ste isto svasta ruckai ..mi smo bas bas dosta toga rpobali...ja cu mu dati i paradajz posto po knjigama pise da moze a i bonziti su reki ekari da moze tako da je to ok samo bez kozice i bez semenki...pa cemo d vidimo a onda cemo i avokado jer je jako hranjiv :) danas spanac ponovo a sutra bundeva na repertoaru...a od voca mhm...danas je jeo bananu i jabuku a sutra ce verovatno jabuku samu...a za kadicu mi smo uzei gde se pastka prodaje i veruj mi ja sam htea neko udiood kade al bi bia maa tako da..evo sad mi mm popravio slovo l jeeeeeee...
    kuda se setkate jeste neko sugavo vreme pa ajde cekam mm da stigne sa posla pa da odemo do grada naravno lazar ide sa nama hehe..kako je bio na druzenju sa makicom?ajde postavi slicice da ih vidim...
    e cao evo ma danas nas nesto zezaju sa internetom i tv posto je kablovski dosli pa drndaju nesto kaze reparacija mreze trajace od 1-2 dana :( pa cas me ima cas me nema na netu...
    inace nismo bii napoju danas a cemo ici do turbo imaca verovatno kasnije da nadjemo neki pokoncic za drugara gabriea posto cemo ici na rodjendancic :)
    uf a ja sam ti dobia odmah prvi mesec jer azar nije sisao a to kazu ima veze sta znam...i od tada sve redovno a vidim da su mi hormoni posandrcali po ponasanju recimo pa se ja pitam do kada to traje...
    a spanac e pa onako dopao mu se al kazem nisam ja spremala nego sam uzea hipp i jie ukusno ni mao ukusnije bi bio da ja spremim,a rekoaj da vidim kako ce da reaguje...dosta stvari smo probali mogu ti reci :) i ja to 2 dana probam pa ako nema reakcije ok idemo dalje...e izludjuje me sovo L koje me zeza ako primecujes kroz pisanje...grrrrrrr...
    kako nam je drugar..pa sta ste vi od povrca sve probali?
    nisam videla otisla da popusim cigaru i ostavila ga sa tatom i tata se na sekund okrenuo da uzme caj i eto......tata se iseko......
    dobro smo....strasno je nemiran...sinoc je opet pao.....bili na kontroli dr prezadovoljna.....kaze da ce uskoro da prohoda.....
    o pa super kucni kasicicom metalnom da vidis dal je zubic ili sta vec?pa posle one infekcije ili sta god bilo sto ste imali pre neki dan koliko sam shvatila a verovatno anstalo od trpana u usta kojecega mora biti da ce zubici uskoro..bravo za vas ako jeste zubic!!!
    a blago vama sutra se druzite sa devojkama ako ako...ajde bre pa da se vidimo sve 3...ja da mogu da vas sev izorganizujem sto da se ne nadjemo sve gde god hocete mozete kod nas ako hocete mada ste vi sve na nbg a mi na konjarniku...a za operaciju veze nemam kazu mi svi okolo da je to vise onako hirurski al ne znam videcemo vec kako je i sta je...da se slikate sutra i da postavljate slikice ljub
    e super bas mi drago za vas...mi danas bili u tirsovoj i i moracemo na operaciju testisa posto se nije spustio a i nece kako dr kaze...pa u aprilu krajem aprila idemo na uz a posle ce nam zakazati operaciju...nadam se da nas nece bas uhvatiti rodjendan :(i to jos prvi..bas mi ga zao al opet bolje i to da se uradi dok je mali i na vreme...posle smo svratili do kockice i bas nam je bilo lepo marta i lazar su se upoznali i za prvi put je bilo super :)kako nam je drugar?bravo za te vezbe samo nastqvite bice super sa njim videces kad se navikne :)ljubni ga pa nadam se da cemo i sa vama moci da se vidimo uskoro ...
    super sto je Filip skroz dobro sad :)
    ne znam tacne dimenzije ogradice, ali sve dolaze u 2 standardne dimenzije - jedna u osnovi ima pravugaonik, druga ima kvadrat i ova druga je veca prilicno...mi smo uzeli tu vecu da bi joj bila komotnija, narocito kako raste. ona mala mi je bas skucena...prakticna je ako nema prostora u stanu, ali inace je bolja ova veca.
    ako razmisljas da je kupis, kupi je sto pre jer je veca verovatnoca da ce je prihvatiti...Klara ne voli da bude preko dana u krevecu, ali voli ogradicu.
    gde ste vi Filipu vadili krv?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back