EGYPTIAN CAT

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Da imas pravo, na engleskom se kaze da "cat purrs", potpuno sam zaboravio da mi zapravo kazemo frrrr? Sorry...
    Evo cisto da se javim kako sam prosao u lovu..Naime isao sam sa prijateljem..
    JA:Upao u vodu a pritom se jedva izvukao iz mulja..Kada sam taman mislio da sam van opasnosti pri polasku natrag ja ugazim u ..khm...znas vec sta..Onda je nastao haos..Zamalo mi nije pozlilo na putu natrag od smrada,,,
    ON tj MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ..ri pokusaju da me izvuce iz govana u koje sam upao ja njega lepo povucem sa sobom i on upadne u muljcinu duboku 10 cm i to na glavu..Facom..Bas je dobio piling masku nema sta..Naucno dokazano da mulj iz Dunava isusuje bubuljice i cini da se one vise nikada ne pojave...Nakon sto je dosao sebi uskocio je u vodu i pokusao da uhvati mladog labuda pritom (citaj)-ih je pocastio lepim recnikom ali ga je njegov tata ili mama (ne razlikujem pol zaista)ujeo za nogu i poceo da skace na njega kao da ce da ga .....****..A on je zacvilio kao neka pic*** ..Samo sto nije poceo da place..
    Jako sam razocaran ali sam sada i vise nego spreman da ih uhvatim...Znaci nek se spreme sutra...Em sto sam bacio 3 vekne hleba to nikom nista..Keva i cale ce me odrati kada budu dosli kuci sa posla i kada budu videli da nema hleba..Toliko...
    Hvala ti puno....Svaki put mi pomognes... :mrgreen: ..Ne znam kako cu ti oduziti...

Meni je zao tih ptica...Ne gledam ja na njih kao na "lep prizor u dvoristu" nego stvarno volim zivotinje i bolje im je da zive lepo kod mene nego da budu ubijene..Lovacka kosta 3000 hiljade ja mislim..Tako da cu izvaditi lepo lovacku,kad mi murija bude zakucala na vrata pokazacu je...
    bas me neka jeza izdrmusala kada sam videla tu sliku....

A sto je kupila bundu ako je retko nosi?
    Naravno da imamo 20 :D Tako se i nosimo... i duhom i telom ;) Ma bićemo zadovoljni, mentalna čistoća je najvažnija :)
    P.S. Izvinjavam se što odgovaram tek sada, ali takav je splet događaja bio :)
    :cmok:
    Pa da, sve to tako ide. S' godinama postajemo prefrigani i namazaniji i još ako se održimo tako da izgledamo koju godinicu niže... ihaaj, milina :D
    Hvala za ono "momčino" :cool:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back