pozdravcic svratih posle 300 godina, da odgovorim Elle, rekoh aj da te 'posetim'
 svratih posle 300 godina, da odgovorim Elle, rekoh aj da te 'posetim' 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema te na fb ovih dana :*
 Nema te na fb ovih dana :*

) jao,sta nema
) jao,sta nema  kad budem imao net kuci kuckamo se obavezno
 kad budem imao net kuci kuckamo se obavezno

))
)) sto? btw nema te
 sto? btw nema te 

mislim da ne smem ovo vise da gledam...majke mi
 mislim da ne smem ovo vise da gledam...majke mi 
 hahahhahaha......sve sam zive proracune napravila, tj lazem ima tu jos posla sad se bavim vertex osom posto je ona elektricna za razliku od dc/asc magicne
 hahahhahaha......sve sam zive proracune napravila, tj lazem ima tu jos posla sad se bavim vertex osom posto je ona elektricna za razliku od dc/asc magicne  mhmhmh....antivertex mi bas pada na Jupiter
 mhmhmh....antivertex mi bas pada na Jupiter  

inace midpointi na astro.comu su netacni mora peske sve da se pise
 inace midpointi na astro.comu su netacni mora peske sve da se pise

Znala sam...pa zainteresovali se mnogi astrolozi vidim ja.....
 Znala sam...pa zainteresovali se mnogi astrolozi vidim ja.....

If you want to get to the heart of the matter, look at transits to the sun...My guides told me that the bee will come to the hive...the man is the bee...RW will find you, not the other way around
 If you want to get to the heart of the matter, look at transits to the sun...My guides told me that the bee will come to the hive...the man is the bee...RW will find you, not the other way around 

a inace oboma Ju vladar 5e a Ur 7e...a u dejvisonu Uran u 12oj vladar Mo0Ve a inace Ju vladar 12e al na MCu
 a inace oboma Ju vladar 5e a Ur 7e...a u dejvisonu Uran u 12oj vladar Mo0Ve a inace Ju vladar 12e al na MCu  hm i rece ona meni: *moram da predjem u novi post jer nece da ode
 hm i rece ona meni: *moram da predjem u novi post jer nece da ode 
 nasla gaaaaaaaaaaaaaaaa.....fantazija.....
 nasla gaaaaaaaaaaaaaaaa.....fantazija..... Da ti pojasnim
 Da ti pojasnim  vladar nase 4e dejvisonske je Venera, gospodjica Ve se smestila u krila MO koji je vladar 7polja, da dodam egzaktno sa sve stepenom i sekundom Eros na Desc....
 vladar nase 4e dejvisonske je Venera, gospodjica Ve se smestila u krila MO koji je vladar 7polja, da dodam egzaktno sa sve stepenom i sekundom Eros na Desc.... elem, konacno se upali moja bikovska lampica: OMG!
 elem, konacno se upali moja bikovska lampica: OMG!  Posto ne kontam ludilo koje me kaci kaci me opasno....gubim kontakt sa sobom! helouuuu....is there anybody here??? hmhmh...gubim skroz kontakt sa svetom....kad ...sta je bre to odjednom...EKLIPSA...HONEY....drmnula na Veneru...a sad jos ona isplivala na dc i ja sinoc pitam horar pa dobro da li cu se povezato...kablom...
 Posto ne kontam ludilo koje me kaci kaci me opasno....gubim kontakt sa sobom! helouuuu....is there anybody here??? hmhmh...gubim skroz kontakt sa svetom....kad ...sta je bre to odjednom...EKLIPSA...HONEY....drmnula na Veneru...a sad jos ona isplivala na dc i ja sinoc pitam horar pa dobro da li cu se povezato...kablom... i pricam drugarici kako je na tom stepenu dejv Ve, rwova arpska tacka sudbine i sabijski simbol za ovaj stepen gde je ona (a ujedno dodje moj DC natalni
i pricam drugarici kako je na tom stepenu dejv Ve, rwova arpska tacka sudbine i sabijski simbol za ovaj stepen gde je ona (a ujedno dodje moj DC natalni  ) kaze: Two lovebirds sitinig on a fence.....
) kaze: Two lovebirds sitinig on a fence.....
 Mislim, nekad je sve tako....omg....
 Mislim, nekad je sve tako....omg....