Zena s greskom 17.11.2009. Jooooooooooooooooj bwe sto je cakana...bas me raznezi... ) Lep dan i tebi prijatelju dragi...
Arhimedes 17.11.2009. Draga prijateljice deca su najiskrenija. Zato ti po ovoj maloj slatkojk bebi želim...
H H Hold It Against Me 13.11.2009. Caooos...jel mozes da mi pomognes molim te??????? ))))))))))..Aj javi ako imas vremena...
Zena s greskom 09.11.2009. Samo svratih da ti osmeh ostavim,ponedeljak, pa je puno posla i puno bolesnih pa mora i njihov deo da se odradi..)
Samo svratih da ti osmeh ostavim,ponedeljak, pa je puno posla i puno bolesnih pa mora i njihov deo da se odradi..)
Zena s greskom 06.11.2009. Lep dan sa lepom pesmom ti zelim dragi virtuelni prijatelju...hvala na lepim stihovima..usrecis me svaki put kad ih citam..
Lep dan sa lepom pesmom ti zelim dragi virtuelni prijatelju...hvala na lepim stihovima..usrecis me svaki put kad ih citam..
Arhimedes 03.11.2009. Hvala ti draga prijateljice i ja tebi želim prijatan ostatak ovog snežnog dana.
Arhimedes 30.10.2009. I tebi moja draga prijateljice želim lep vikend, dobro raspoloženje i sve ostalo što uz to ide.