Silton

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• e super,uspela sam da nadjem...a da li su ti moderatori ista odgovorili ovde???
    Sacekacu da vidim prvo, kakav ce efekat napraviti ova poruka. Hvala sto mislis na mene.
    Ja ne mogu da saljem poruke, nikome. Hteo sam i tebe da kontaktiram, ali uopste ne mogu da nadjem. Isao sam gore, na Pomoc i direktno posao poruku.
    Hvala, vec sam ih kontaktirao, direktno i sad opet cekam. Ostaricu cekajuci.
    Evo ja cu ti preporuciti Buntovnik bez razloga....idi ovde skroz gore ne opciju moderatori,pa mu posalji pp,on je stvarno brz i ekspeditivan...
    Nisam, bio sam ceo dan u nekim obavezama. Ko je uopste nas moderator i kako da mu ili joj posaljem poruku?
    Da li si uspeo da posaljes one 3 poruke...I izvini jos jednom,nemoj se ljutiti na mene...ja samo pokusavam da pomognem...
    zeljena, stvarno nemam nameru nikoga da jurim, a najmanje da nekog molim, ovo nije jedino mesto gde covek moze da cita i da bude citan. Jednostavnije mi je da obrisem svoj blog i otvorim ga, negde... ??? Mozda moji stihovi nisu podobni za ovaj forum, mozda...???
    Tebi u svakom slucaju hvala na podrsci, divna si. Veliki pozdrav.
    E mene izludjuje sto ne mogu da ti ostavim komentar,a pesme su ti prelepe...
    Pokusaj da bacis neke tri poruke na bilo koju temu,mozes cak i ove pesme da stavis na romantiku,tamo je moderator brz,ekspeditivan...i divan,da bi ti odobrili sve ostalo...Pozdrav...:zag::heart:
    Ja sam to stiklirao ili "stiklirao" i dalje pise da moderatori treba da odobre moje prve 3... verovatno nemaju vremena. Hvala, pozdrav.
    probaj u korisnickom profilu: klikni na blog,otvorice ti se podesavanja bloga,pa pokusaj tamo u kucice da stikliras ono sto ti odgovara.Mozda uspe i bez moderatora. Iskreno,ja sam se na pocetku plasila svog kor. profila,jer gde god da kliknem,iskace nekakav sarenis:)... Ni sad nisam nesto spretna,al' - nedam se:).(Ja sam, ipak,generacija koja je odrastala samo uz olovku i papir:lol:) Pozdrav:cao:
    Mislim da mi postavljanje poruka jos uvek nije odobreno, od strane moderatora.
    Zavisi na koliko je skala bazdarena;ako cemo po "osnovcima",onda se slazem sa zeljenom (divnog li imena) da je blog 5+:).
    Nego,zar ne zelis da ti posetioci ostavljaju komentare ispod teksta? :manikir::cao:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back