Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
zeljena, stvarno nemam nameru nikoga da jurim, a najmanje da nekog molim, ovo nije jedino mesto gde covek moze da cita i da bude citan. Jednostavnije mi je da obrisem svoj blog i otvorim ga, negde... ??? Mozda moji stihovi nisu podobni za ovaj forum, mozda...???
Tebi u svakom slucaju hvala na podrsci, divna si. Veliki pozdrav.
E mene izludjuje sto ne mogu da ti ostavim komentar,a pesme su ti prelepe...
Pokusaj da bacis neke tri poruke na bilo koju temu,mozes cak i ove pesme da stavis na romantiku,tamo je moderator brz,ekspeditivan...i divan,da bi ti odobrili sve ostalo...Pozdrav...
probaj u korisnickom profilu: klikni na blog,otvorice ti se podesavanja bloga,pa pokusaj tamo u kucice da stikliras ono sto ti odgovara.Mozda uspe i bez moderatora. Iskreno,ja sam se na pocetku plasila svog kor. profila,jer gde god da kliknem,iskace nekakav sarenis... Ni sad nisam nesto spretna,al' - nedam se.(Ja sam, ipak,generacija koja je odrastala samo uz olovku i papir) Pozdrav
Zavisi na koliko je skala bazdarena;ako cemo po "osnovcima",onda se slazem sa zeljenom (divnog li imena) da je blog 5+.
Nego,zar ne zelis da ti posetioci ostavljaju komentare ispod teksta?