S

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Pazi... kod Yuga kad se desi tako nesto to je u 99% slucajeva zbog pucanja glave motora, ali posto je to Peugeot, moze da se desi da je otiso dihtung glave motora ili je ipak neki treci razlog.
    Kreteni su zabranili da se odgovara na poruke u oglasima ali ja cu ti u kratkim crtama odgovoriti>
    Ako mesa vodu i ulje onda ti je ulje kad izvadis merac bele boje, drugi nacin da se to manifestuje je da ti auto gubi antifriz i da dimi strsno belo na auspuh (zbog sagorevanja tecnosti za hladenje). Tebi se najverovatnije desava da nemas onu cev sto usisava topao vazduh sa izduvne grane a sad su dosli hladniji dani pa se stvara kondenzacija koja se vidi kao mesavina vode i ulja na cepu za ulje (emulzija). Drugi razlog zasto ti se to desava je jer si sipao ulje loseg kvaliteta koje ima suvise deterdzenta u sebi, a treci i razlog je zato sto vozis na plin i palis auto na plin ujutro kad je hladno (kao i 99 posto ljudi u Srbiji). Ja palim uvek na benzin i oba sistema mi rade besprekorno, a to me kosta citavih 500 dinara mesecno benzina sto mislim da je zanemarivo za svakog. Nadam se da sam ti pomogao a ako imas jos pitanja slobodno pitaj. Pozdrav
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back