MuskoSamBre

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• ćao druže moj napaćeni....
    nema one naše ekipice,pa me tuga obuzima...šmjc...
    ni ti više da se javiš...
    da me pozdraviš i cojkiš...
    a ona bjesava astro...kako je mogla bwe da nas ostavi....buahaaaaa....:besna:
    duša me moja boli za našom djugajicom....nadam se da ćemo se ipak jednom negde nekad nas troje naći i proslaviti naše viteške dane i zaliti naše divno prijateljstvo....
    Драги пријатељу, драго ми је што ти недостајем ( ма, није ми драго, само тако кажем), :roll: али нема ме зато што сам се уморила од Крстарице и појединих модератора који не раде свој посао, већ глуме '' лудило'' , тј. играју се полицајаца, па заводе терор под маском модерисања!
    1. новембра ја сам имала 5002 поста, па је некоме пало на памет да 3 поста који су били о.к. обрише, тек тако, из ината... мука ми је од оволиког лицемерства, и трајно сам отишла са овог бедног сајта... овде сам се дружила са правим људима, и све их од срца поздрављам... ја сам на свом блогу, тамо сам домаћин, и дружим се кад желим, и колико желим... поздрав Мирки и друштву.. не замерите што вас поименце не набрајам... а тебе љуби Астро! :heart:
    :)
    :bye:
    Дечко, нека си ти нама жив и здрав... има Астродита времена, сачекаћу, мсм, направићу ти сачекушу! ;)

:bye:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back