goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• I vi ste meni svi nedostajali, vidiš kako sam euforična..:rumenko:..ubacila sam u treću
    brzinu pa se samo kikoćem..:D..volim taj osećaj..šteta što brzo prodje pa melanholija
    zauzme prioritet..
    Lepo sam se provela i dopunila malo baterije..:cmok2:
    Ok sam, premoren, ali vredelo je. :rumenko:
    Slučajno se zadesih na temi, dobio sam od nekih prijateljica dve reputacije za post na njoj dok me nekoliko dana nije bilo na forumu i vidim da se nadhebavaš s nekim s kim to nema svrhe, pa reko' da ne gubiš vreme, pusti njih da to rade. :D
    Vidimo se. Laku noć. :) Možda i ja pustim neku pesmu. Pozzz
    Ćao, samo da te pozdravim, tehnički ja već spavam, energija mi je "svemironskim" žargonom kazano na 20 posto već od popodne, pregledao sam na brzinu neke sportske rezultate, jer se danima nisam kačio na Net i poštu, i vidim da se petljaš sa čudnim likovima. Kako bi bilo da se otkačiš i da ih pustiš da ubijaju vreme zezajući sami sebe, ostavi ih da se bave vlastitim promašenim životima, ok?
    Nisu to poželjne osobine druže, zato se ljudi štite čak i u VL, ne otvaraju se da ne bi nadrljali. Ne osuđuj ih zbog toga, nego vodi računa o sebi, pažljivo otvori oči, ne zaleći se, smanji rizik na najmanju meru.
    U redu je. Probaj malo da se isključiš s foruma ili da izvršiš trijažu osoba s kojima komuniciraš i tema koje pratiš. Napravi sve što treba da te ne dodiruje ono što ti ne prija. Ovo je skup voajera i egzibicionista, ne zaboravi to. Većina ljudi koji dolaze ovde je ophrvana problemima, samo što mnogi to ne priznaju, foliraju se da bi našli lek u zaboravu i iluzijama.
    I nema na čemu, tu smo da pomognemo koliko možemo. :)
    Kloni se tih finih, to je samo maska za po forumu. :D
    Računam na tebe drugar. :ok: :)
    I živni. Ne daj nikom da ti pokvari raspoloženje.
    Vidimo se. :)
    Hvala, znači mi podrška prijatelja, puno mi znači. :hvala: :)
    Ne opterećuj se zloćama sa Neta, dovoljno dugo si ovde, upućen si u to koliko se raja ovde folira. Ne uzimaj to zdravo za gotovo. Filtriraj podatke, uostalom ne moraš ni da kontaktiraš sa svakakvim karakondžulama.
    Nije nepodnošljivo. Duva hladan vetar i dodatno snižava temperaturu.
    Kad bi se bar naspavao k'o čovek. Ovih dana me prati neka nervoza, ne ide mi sve po olanu, pa sam zato kao prebijen.
    Nije te bilo neko vreme, jel sve OK?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back