>Annabel Lee<

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• cao Tićo...evo i j a tebi šaljem jedan veeeliki cmokić...kako su curice...kako si ti...uspevaš li da se organizuješ sa obe? ajd jubi ih od mene :cmok2:
    Caooos... :))))

Hvala ti sto diskutujes....

Imam jedno pitanje za tebe...vidim pregledala si moje teme..Da li mozes da mi kazes da li su moje teme neprikladne za ovaj forum odnosno da li sam se ja uziveo u bolesnu ulogu profesora koji samo postavlja pitanja a ne daje odg????posto sam dobio takav kompliment danas...Pa me zanima toje misljenje

pozz :))))
    ja u poslednje vreme uvek imam neke novotarije,šta sve ovaj moj vrag radi...one voštane bojice koje sam kupila pre nekog vremena su odjednom nestale 8 kom,pretražili celu kuću,pitam njega molim te pokaži mi gde si ih ostavio,ajde da bojimo bojanku,on ništa,samo se smeška...i to tako išlo celo prepodne,bojica nema na vidiku...e ja izašla do kuhinju polako mu spremam ručak,i vratim se zvoni mi mobilni ostavila u sobi...i uhvatim vraga na delu...on je bojice ubacio u one keramičke posudice što vise na gas peći,i tako po celoj kući,u svakoj posudi našla jednu bojicu
    kako ste vi?čitala sam da si juče imala grozan dan,i čuknut auto i sve onako se skupilo...drži se draga moja,i čuvaj živce...i naravno cmokni te slatke devojčice i za mene....
    samo da vas cmoknemo nas dve... nadam se da se lepo snalazis i da velika devojcica sada puno pomaze svojoj mami... :heart:
    љубимо вас три моја успавана лепотица и ја :cmok::cmok2::zag:
    Nikad ne bih pogodila da sam pogadjala zanimanje....
    I ja sam u Svajcarskoj ali u francuskom delu
    I ja dojim,isto sam se plasila da necu uspeti kao i da mu nece biti dovoljno moje mleko,medjutim,hvala Bogu,on nakon podoja spava po 2,5 - 3 sata,tako da mu je za sada sasvim dovoljno :).Ljubi tvoje princeze :heart:
    ma još on ništa ne konta,mislim mali je da bi znao,možda za jedno pola godine da zna šta se dešava ili kad beba dođe:cmok:
    a kod mene Lazar napokon počeo da jede,uzela mu ja pikovit i svaki dan po kašičicu i krenuo je da ruča,mi smo dobro kao i stomačić,sinoć bili u gostima i moram pohvaliti Lazara da je bio najbolje djete od svih,baš je bio miran,inače kad mu neko otme igračku on hoće da se izbije dok je ne vrati a sinoć ovi manji mu otmu igračku on se samo okrene i uzme drugu,baš smo se i ja i mm iznenadili:heart:
    joooooooooooooooj moram ovo da ispričam,juče je hteo sam da izađe iz kreveca,i jednu nogu onako prebacio preko ogradice(a ogradica stoji na najvišem mogućem,pošto krevetac ima fijoku ispod,pa dušek ne može preterano da se spusti),pa posle prebacio i drugu nogu i tako samo rukicama se držamo i malo prislonio stomak ogradici i tako on visi,i cepa se od smeha,njemu to strašno uzbudljivo i smešno..a ja se samo ukočila i čekam šta će se desiti u pripremi da ga uhvatim,ali ništa...odeeeeeeeeeeeeeeee on...ma biće artista ako ovako nastavi,neviđeno šta sve radi...jeste vi dobro?šta rade tvoje diiiiiiiiiiiiiiiiiiivne devojčice?čitam da su juče bile malo neraspoložene...na žalost to se dešava sa vremena na vreme,ali ostani opuštena i vedra koliko već možeš...nas od danas zatvorili,tako da se odlaže premijera...probe imamo ali laganica,samo popodne i uveče,a ne ceo dan,a kada će izaći premijera tek sada ne znamo....cmok...
    Ljubi devojčice....i ne nerviraj se....cmoook...:)
    Laku noć draga i lepe snove sanjaj....:):):)
    samo da vas cmoknemo i jurim,danas opet ceo dan rad rad rad...nikad kraja,ali eto u subotu će biti premijera pa će valjda sve biti i malo lakše...uh...Gabriel još uvek spava,cele noći se nije ni pomerio...ne kašlje više,ne slini....inhaliramo još koji dan da se skroz očisti sekret,ali super je,juri ceo dan...pre neko veče stigla sam kući na kupanje...on u kadi igra se,moja mama pored kade kleči i peva mu...ja pokucala uđem,kada me je video gurnuo baki ruke i pokazao da izađe,hoće samnom da se igra...meni tako bilo žao moje mame...mislim on ceo dan sa njom,juri za njim,tepa mu,mazi ga i sve,ja stignem i njega više niko ne zanima....baš mi se srce steglo i zbog mame,a i zbog njega što mu toliko nedostajem...sva sreća mama se ne ljuti,razumem šta se njemu odvija u glavici,srce maleno...vama želim lepu nedelju,mada pada kiša,ali uživajte..inače jako lepa ova nova sličice u profilu...baš je onako u tvom stilu...ljubi Loricu i Klaru...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back