Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mene niko nemoze da odvuce od obaveza , mnogo sam vredna hihih
kako si ti ? drago mi je da si svratio ....ja se ne setim iskreno, ali sam tako nekako ovih dana , tmurno .
Лаци, ево и тебе да упознам са поруком коју сам послао админу под ником ТАБ503. Надам се да ћете против болесника најзад нешто предузети!
Поштовани,
видим да сте на пдф политика потписани као администратор.
Лепо је што сте увели нове опције, али молим вас КОМЕ сте ви то дозволили да поред мог аватара уписује и мења ОНО ШТО САМ ЈА НАПИСАО. На питање КОЈЕ СТЕ ВИ ПОСТАВИЛИ - унео сам речи: "губи драгоцено време" а погледајте шта сам пронашао. eremita
ради нешто паметно
Registrovan član
Учлањен: 02.02.2005.
Локација: Београд - Врачар
Поруке: 27.866
Ви сте више него неозбиљни, неиживљени и ако на овај начин мислите да уносите "нове опције" на пдф - то заиста није потребно.
Захтевам да пронађете који је психијатријски случај међу вама то учинио и да му наложите да врати оно што сам ја написао, те да онемогућите УПАДАЊЕ у туђ профил и овакво иживљавање.
Laci drago mi je da smo se culi, pored onakve silne veze red je bilo i da se upoznamo , ja sam previse umorna i idem , ako sredis onu fotku (sto nije obavezno ne bi da te maltretiram) pusti mi je na pp ili ovde svejedno i hvala ti i laku noc
Shefe, kad si znao da obrises sadrzaj poruke u mom profilu, obrisi je u celosti jer mi stoji da imam poruku koja ceka odobrenje a ne mogu nista da uradim kako bi to izmenio (ne mogu da odobrim jer nemam sta da odobrim).