Stalker?
							Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I imam jos primera, ali, na kraju, to i nije toliko bitno. Znam decka koji govori "sejst" (6) i "parcov"...
 I imam jos primera, ali, na kraju, to i nije toliko bitno. Znam decka koji govori "sejst" (6) i "parcov"...  I, sto je najstrasnije, uspeo je da zavrsi osnovnu i upise srednju. Sramota.
 I, sto je najstrasnije, uspeo je da zavrsi osnovnu i upise srednju. Sramota. 

....nadam se:
....nadam se:

Npr, kada se pridev zavrsava sa -ski, pise se malim slovom, bez obzira na to sto se izvorna imenica mozda pise velikim (srpski, engleski), ali nisam ja tu da te ispravljam...
 Npr, kada se pridev zavrsava sa -ski, pise se malim slovom, bez obzira na to sto se izvorna imenica mozda pise velikim (srpski, engleski), ali nisam ja tu da te ispravljam...

Ne obracaj paznju. Verovatno misli na ono sto sam rekla na Naruto temi, ali nisam ljuta ni na koga. Samo sam bila malo iznervirana tada (i ne zbog Erzebet i tebe, vec zbog tog nekog... I kako ona... Hm. Naravno da zna. Najveca tracara u skoli).
 Ne obracaj paznju. Verovatno misli na ono sto sam rekla na Naruto temi, ali nisam ljuta ni na koga. Samo sam bila malo iznervirana tada (i ne zbog Erzebet i tebe, vec zbog tog nekog... I kako ona... Hm. Naravno da zna. Najveca tracara u skoli).