goxy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• u, ja skoro stalno, pijem po sat vremena
    zapravo, odvojim, sat vremena za ispijanje kafe

sve što je manje od toga je ajd na brzinu, ako žurim negde i obično je za vret sipana....
    To je apsolutna istina. :ok: Ako uzvratiš na napad samo im još više pothranjuješ nesigurnost, agresiji nikad kraja, postane im opsesija, da ne bi isplivalo to nešto što ih zeza, a što kriju.
    Ма ко их шиша - мени је значајније што сам бар једног корисника насмејао
    него све друго мудросерисање...
    Povod će biti mučenje životinja... :) Sram te bilo... :D

Ne mogu da verujem, još ja mislim ti si ovde kao u banji, bezbrižan... :rumenko:
    А то је изгледало овако ... ...по систему
    "чезнем да те зезнем" - али обрисаше... немају
    овде људи смисла за хумор...
    To sam promovisao nedavno u lalinsko-budističku tradiciju... Ne zna se ko žešće kulira... Mi ili oni... Ma ko braća smo... :lol: Samo veselo drugar. :ok:
    Ko te to čačka? Ne vidim... Mora da je neko problematičan kad se dohvatio tebe, pa ti si uvek kul, nije mi jasno...
    Možda je vreme da batališ dobre manire, nekad treba mrzitelje postaviti na njihovo mesto bez obzira na negativne posledice... teraj to u... ako ne može drugačije. :)
    Nego šta, samo hrabro i ne daj se, ne mogu dušmani ništa floti. :D Bar si ti bio dobro raspoložen, sve mu do mora. :)
    Znam, i ja sam sinoć upao u isti šit. :rumenko: Kako kaže J.Veselinović, ona poslovica koju je usvojio - ko ti iskopa oko? brat. zato je tako duboko. Ybg, pažljivije treba stupati u kontakte, šta drugo, ali stvarno je užas kad se pojavi nesporazum s nekim za koga si mislio da se kopčate do daske. :rumenko:
    Ne znam, ja sam sinoć imao neprijatnosti, ali sam sam kriv, nije se petljati sa svakim, pada ljudima prag tolerancije, zasitili smo se jedni drugih. Ne brini, malo iskuliraj, pauza dobro dođe, a onda se vrati i biraj društvo. :)
    Slabo izbivam iz kuće u poslednje vreme, svirke su u ovom gradu odavno izumrle, na moju veliku žalost, prijatelji su mi rasuti na sve strane, tako da i nemam baš izbora, komp, knjiga i muzika, i eto meni uživancije.
    AFatar je prva liga, Beatlse sam zgotivila relativno skoro, pod uticajem jednog prijatelja, prijaju mi mnogo ovih dana...
    Ej, pa super, nije novembar daleko. Valjda će se naći mesta i za zadovoljstvo pored tih obaveza ;)
    Pa i ja se kao trudim da budem ozbiljna, ali i dalje ih nosim, poprilično aktivno, prirasle mi za srce...
    Nisam mrdnula iz grada ovog leta, prvi put posle mnogo godina, užas... Ti? Nije te bilo neko vreme...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back