WinteRborN

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ovo,veceras nije letnja,nego odvratna ,hladna noc:sad2:
    Bas ti hvala sto ces toliko uciniti za mene:cmok2:Pazi,zima je jako duga;)
    Spava ,kao i uvek u ovo doba:sad2:Kako se nisam udala za nekog slicnog sebi nego za potpunu suprotnost?Nikada mi to nece biti jasno;)
    U toku zime cu samo da ti kukam a ti ces morati da me tesis:cmok2:
    Naravno da sam budna kad sam smrznuta:sad2:Bolje da se vratim u rodno mesto na Kubi:zcepanje:
    Po tome gde sam se ja trebala roditi?Pazi,najvise na svetu volim more i muziku pa mi izaberi neko mesto:)Naravno i toplotu.....
    Ne pominji mi hladnocu,jer cu da poludim.Jako mrzim jesen,zimu i svaki dan kada je ispod 27 stepeni:sad2:Ako ti kazem da sam upalila klimu na grejanje jer ne mogu ovo da podnese,verovaces?:)
    Imam privatnu firmu ,igram se sa mojom decicom,izlazim sa drugaricama,citam,pisem mojim prijateljima:cmok2:
    Smrznucu se:sad2:A ti?
    To je neki compjuterski dizajn jel da... Hocu,procitacu samo nekom drugom prilikom jer sad idem da pavam posto mi sledi ustajanje u 5h...Kmeeeeeeeeeeeee... I cinjenica je da poznajem jako malo muskih osoba koji imaju volju da pisu... uglavnom ih mrzi :) Mada imam ortaka koj pise SF roman i daje mi da citam svako novo poglavlje koje napise... Kidam se od smejanja svaki put,super pise :)

Ja moram da palim... Krevet me ceka,a i budilnik navijen za 5h...

Sorry... Pozdrav :)
    Nemam zivaca da pisem... Mislim da mi se zgadilo posto studiram filologiju i konstantno sam primorana da pisem nesto... Da dosta sam mladja zaista a i gadljiva sam na sport :rumenka: retko se musko uhvati za pisanje bilo cega... Zanimljivo... Cime se ti bavis u zivotu?
    Upravo preslusavam Sentesed... Killing me killing you mi se bas djasvi... Nznm,koje si ti godiste? Moguce da jesam :) Meh nemam nista zanimljivo... Klasika,ono,volim da citam knjige,gledam anime i citam mangu... uglavnom sam kucni pacov i nisam ljubitelj akcije u vidu sportova i tako toga... Sad zavisi sta je tebi zanimljivo...
    Pravo da ti kazem sem Draconian nijedne druge ne slusam... Mada svidja mi se ova pesma sto si mi poslao link... I moram priznati da prvi put cujem za njih :rumenko:
    Hahahahaha mozda je do tastature :D Pazi omiljeni bend su mi Metallica,jer su me oni uveli u svet metala... Posle njih top 10 ide otprilike ovako: Inkubus Sukkubus,Hammerfall,Dragonforce,Hagalaz' Rundance,Nightwish,Epica,Iron Maiden,Slipknot,Bon Jovi i Nickelback... Ali ima jos gomila toga sto volim...

Tvoj red :)
    Nemoj misliti i ja sam ih bas skoro otkrila... Tek nekih mesec dana,ali sam se potpuno zaludelaaaaaaaa!!! :) Mnogo mi se dopadaju :)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back