Eric Draven

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• leg`o covek ispod drveta,kade pocne meso da pada oko njega...i on lepo otvori usta,najede se i kad je zavrsio pogleda gore,kad ono sedi gubavac na grani,capka ruku i vice "voli me,ne voli me...":zcepanje:
    :zcepanje:
    dosao provalnik u neku kucu,i pocne da pretura,kad cuje
    -Bog sve vidi!
    on stane,okrene se oko sebe,ne vidi nista i nastavi.Kad ono opet
    -Bog sve vidi!
    upali on svetlo,kad vidi papagaja,i kaze on njemu:
    -ti si neki pametan papagaj...kako se zoves?
    -Andjelko.
    -kakvo je to ime za papagaja?
    -e,a sta mislis kakvo je Bog ime za rotfajlera?
    :zcepanje:
    pisaju dva crnca,kad dolazi deda na cijoj njivi pisaju i kaze:
    -momci jeste li vi sa televizije?
    -nismo deda,kaze jedan od njih
    -ajde,kupite onda tekablove i mars odavde!:rotf::rotf::zcepanje::zcepanje:
    ma ludi su oni...pre Laza sam imala labradorku i isto tako,sidjem da joj dam da jede i taman sto se popnem nazad eto nje iza mene...alavstine!:rostilj::kolac:
    rekla bih da je mesanac vucijaka,zbog dlake.
    joj tako i moj Laza jede sve iako je onako mali,i iako bi trebao svega 20g hrane dnevno da pojede:zcepanje:
    trebali bi sad da ga vodimo na sisanje,umrsio se malo,tesko ga je odrzavati.
    nadji slike na google-u,pa ces da vidis koliku oni mogu da imaju dlaku:per:
    ma imam jos nedelju dana,3.septembra bi trebalo da bude...
    a ne znam,na sajtu nista ne pise a kaze mi drugarica da zove skoro svaki dan,posto i ona to hoce,i da joj kazu da ce biti.
    Nadacu se da ce biti:think:
    sad mozes da volis provod u svom mestu:)
    tako ja kad odem negde pa se smorim,skroz sam zadovoljna zrenjaninom kad se vratim...ocaj:dash:
    e 20.09. u Beogradu je gej parada a prikljucuje se i nova,do sad neotkrivena grupa "Onan"(:rotf:),koja ce traziti pravo na zadovoljavanje gde oni to pozele i bas ce biti veselo tada!Jedva cekam naslove u novinama i udarne vesti na tv-u:maramica::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back