IvaPrincess 21.08.2009. Ja sam u krstenici Ivana al su me svi prekrstili u Ivu... hmm... Sta sad radis?
Oceanborn. 21.08.2009. Андријана... Ти си Ивана или Ива? Јест', знам да имају, ал' ми нешто мрско да кликћем тамо....Знам их пар напамет и доста
Андријана... Ти си Ивана или Ива? Јест', знам да имају, ал' ми нешто мрско да кликћем тамо....Знам их пар напамет и доста
IvaPrincess 21.08.2009. Ja sam iz Bg-a... nego... Kako se zoves? (kasno sam se setila da pitam ) smajlije imas kad ukljucis "napredne opcije"(pored posalji)
Ja sam iz Bg-a... nego... Kako se zoves? (kasno sam se setila da pitam ) smajlije imas kad ukljucis "napredne opcije"(pored posalji)
Oceanborn. 21.08.2009. Захваљујем на објашњењу Из Лознице....Ти? Птичице, имаш и ти пољубац од мене....(не знам како се куца тај смајли )
Захваљујем на објашњењу Из Лознице....Ти? Птичице, имаш и ти пољубац од мене....(не знам како се куца тај смајли )
Oceanborn. 21.08.2009. Jа сам мал' приглупа и појма немам од чега је та скраћеница Па ти буди карактер и не бој се ничега..... Гимназију сам уписала, друштвено-језички..... Птица прислушкује?
Jа сам мал' приглупа и појма немам од чега је та скраћеница Па ти буди карактер и не бој се ничега..... Гимназију сам уписала, друштвено-језички..... Птица прислушкује?
Oceanborn. 21.08.2009. Такође..... Коју си средњу уписала? И је л' се то бојиш да те ново друштво у средњој не повуче да слушаш грандовце?
Такође..... Коју си средњу уписала? И је л' се то бојиш да те ново друштво у средњој не повуче да слушаш грандовце?