Dobro vece,hvala na lepoj slikici.
Ma shvatio sam ja da zuris,nema problema. Kako si inace sada?
 Kako si inace sada?
I kakvu smetnju pominjes?

Ma shvatio sam ja da zuris,nema problema.
 Kako si inace sada?
 Kako si inace sada?I kakvu smetnju pominjes?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako si inace sada?
 Kako si inace sada?

a kod nas vise ne vazi podjela na prirodni i drustveni smjer...sad ima sao opsti...A razmisljala sam o tome...sto znam...osjecam se nezrelom za to odlucivanje...tako sam zbunjena...
 a kod nas vise ne vazi podjela na prirodni i drustveni smjer...sad ima sao opsti...A razmisljala sam o tome...sto znam...osjecam se nezrelom za to odlucivanje...tako sam zbunjena... Ti si tako pozitivna!!! A znas sto je problem...on je 4 godine stariji...
 Ti si tako pozitivna!!! A znas sto je problem...on je 4 godine stariji... meni nikad razgovor sa tobom ne moze dosaditi...i ja volim numerologiju i umjetnost...Bices ekonomista??? Svaka cast...
 meni nikad razgovor sa tobom ne moze dosaditi...i ja volim numerologiju i umjetnost...Bices ekonomista??? Svaka cast... ! A ja jos ne znam sta da upisem....razmisljam o psihologiji...mada...tu su i kompjuteri i programiranje...ne znam za sta da se odlucim
! A ja jos ne znam sta da upisem....razmisljam o psihologiji...mada...tu su i kompjuteri i programiranje...ne znam za sta da se odlucim

Ma valjda ces to sto pre obaviti i da neces u neku guzvu upasti.A onda ima da bude opusteno.
 Ma valjda ces to sto pre obaviti i da neces u neku guzvu upasti.A onda ima da bude opusteno.