>Annabel Lee<

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Dobro smo svi...brojimo dane do pocetka skolske godine :(
    Bili smo danas na groblju kad mi prilazi srednja cerka i pita -mama,kada pocinje jesen?Eno tamo opada lisce...a mene prosla neka jeza.Kad sam se sracunala ostalo je jos mesec dana :(
    Kako ste vi?
    evo spremam se na spavanje tako sam nešto umorna, Lazar je dobro otok je spao ali sada je oko modro, nadam se da će brzo proći,trebam ga voditi na vakcinu a nemogu sada dok mu bar malo ne spadne,veliki:cmok2::heart:za vas dvije i bebicu:zaljubljena:
    hvala dragi moji na boni i na komentarima,trebaš i ti napraviti jedan mali albumčić za prijatelje pa da mogu gledati Loru-malu maminu najljepšu biserku:cmok2::heart:
    ljubit ću ga od vas, a on je danas bolje, jedino što mu je oko nateklo kao kod boksera:heart:
    ti vjerovatno znaš kako to izgleda,znači vi uživate do 1 i onda ste same, jesu tvoji i njegovi bar blizu da nisi baš skroz sama kad bude vrijeme:cmok2:
    ćao draga, evo malo odmaram prije spavanja,Lazar je kod bake večeras, sinoć mi se udario od vrata i to na ivicu ,puko mu je kapilar,:sad2:sreća nije toliko da ide doktoru a ja se potrefila sama tako da su mi se noge odsjekle,baš sam se bila prepala, mogao je oko oštetit:(,kako ste vas dvije i bebica,jeli tajo otišao?:cmok2:
    Ćao dragi moji, ja sam dobro,malo radim a po Lazara je došao jutros djever da ide baki i deki,tako da sam ja spavala do 12:rumenko:
    Kako ste nam vi,kako je Lora?:cmok:
    he,he,he,ja se uključila večeras i ono pregledam dječije bisere:heart: i dam ti bonu kad ja posle slučajno pogleda imam već od tebe,
    koja slučajnost za nepovjerovat:manikir:, ovim putem se zahvaljujem:hvala:
    i :cmok2:za Loru
    ma izdrži čovjek sve, brzo će to proći uz dvoje dječice:heart::heart::heart:, a mm se prije bavio profesionalnim fudbalom, sada malo manje ,više on bude trener,sada će da polaže za sudiju,malo je mjesto kod nas i nije to neki plaćen posao ,morao bih napustiti posao a posao i nije baš za napustiti:)ali će zato Lazar ako bude izrazio želju a već pokazuje ,igrati fudbal:cmok2:
    vjerovatno sam pročitala da je sportista i ja odma ko iz topa fudbaler:zper:,mm je fudbaler ,
    znači tvoj mužić je poznati bokser, a što kažeš da ode, ima negdje mečeve?
    i ja malo radim, dosađujem se,čini mi se da sam negdje pročitala da je tvoj muž fudbaler ili sam pobrkala lončiće:think:
    A joj zenska sto si ti bocnula zene sa onom temom...nebi nikada rekla a ce biti takvih reakcija,mora da su veliki kompleksi u pitanju....zao mi da te onako napadose....
    ma nije to ništa(šta je 2 godine,to se i ne vidi,kako oni izdrže sa razlikom od 20), savršen par:cmok:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back