croatian girl 16.08.2009. nisam. daleko mi je! cula sam da je vasa obala prekrasna. mozda jednog dana i dodjem ako budem imala priliku
nisam. daleko mi je! cula sam da je vasa obala prekrasna. mozda jednog dana i dodjem ako budem imala priliku
Ksenija02 13.08.2009. eee...ja se jutros probudila u 7...isla sa tatom u restoran i u bungalove...evo sad se vratila...
Ksenija02 12.08.2009. nije vazno...svejedno ja ne verujem u horoskop...svako ko veruje u Boga ne treba da veruje u horoskop i te gluposti...
nije vazno...svejedno ja ne verujem u horoskop...svako ko veruje u Boga ne treba da veruje u horoskop i te gluposti...
Ksenija02 12.08.2009. xDDD....i meni se cini da je ona dobra...mada sam se samo 2 puta dop. sa njom...
Ksenija02 12.08.2009. xDDD nasmeja me...ja,tata i sava kupili 2 zeca i sledeceg dana smo,zbog majke,morali ad ih vratimo u pet shop...
xDDD nasmeja me...ja,tata i sava kupili 2 zeca i sledeceg dana smo,zbog majke,morali ad ih vratimo u pet shop...
Ksenija02 12.08.2009. ja ne vidim ni iz 3...ne ne moras sociva...jako su skupa i treba svakodnevno da se odrzavaju...jedino ako imas kompleks zbog naocara...
ja ne vidim ni iz 3...ne ne moras sociva...jako su skupa i treba svakodnevno da se odrzavaju...jedino ako imas kompleks zbog naocara...
Ksenija02 12.08.2009. ...a ne mora da znaci da ces nositi naocare...mozda samo da smanjis igranje na kompu
Ksenija02 12.08.2009. eee...i meni je isto tako...pre mi je bio vid kao kod pilota..100% dobar...a sad na daljinu nista zivo ne vidim...i necu kod ocnog za spas...
eee...i meni je isto tako...pre mi je bio vid kao kod pilota..100% dobar...a sad na daljinu nista zivo ne vidim...i necu kod ocnog za spas...