Astrodita

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Dobar dan,draga moja...za sada ne smeta,ako bude nevaljao,ili pretera,zovem vas u pomoc..A,dotle..jel moze da me naucite koji pokret?:D
    Ja sinoc se nisam pozdravila,otisla sam ranije nego Vi...Ja Vama zelim dobar dan i neka bude jednako uspesan kao sto je lep....:D
    Draga moja i postovana Astroditice,zelim vam dobro vece...Bogami,jeste proletelo,da znate...Upoznah sve same fine ljude....Drago mi je da ste i Vi jedna od njih....Hvala puno na bonici....Vi ste zaista jedno srce od zene...:-D Hvala puno...Svaka cast vama,na 5 godinica,sto ste clan,to je za svaku pohvalu....:-D Pozdravljam Vas puno i saljem pregrst pozdrava sa severa Backe...:-D
    Ja prvi put vidim tebe mada nije čudno jer sam relativno nova ovde...:)
    Pa potrudiću se sad još višeee :D :heart:
    uuuu bre,Astro...jel se ti ne bojiš da će muškića da strefi srčka od vake slike....vidi je, ista ja....plava kosa,zavodnički pogled,lepe grudi.....samo da Sofroniju bude dobro....ljub ljub:zaljubljena::zaljubljena:
    Jeste, jednom je bio aktuelan jedan koji se preselio u NS, a evo, već čeiri godine aktuelan je jedan drugi, oriđinale Valjevac. :) I ovo će potrajati! ;)
    Dobar dan,Vam zelim...Nema na cemu,draga moja...Hvala Vama na tolikim bonicama...Zelim Vam lep i uspesan dan....:-D
    Resila je koka :rumenka:
    jednog lepog dana
    na kulturan nacin
    da premlati derana :tiganj:

Pocela je Sofronija
    recima da bije :besna:
    al' ne da se pevac
    ni on od juce nije :mafijas:

Pospremio je oroz
    zelenu livadu :ok:
    pa zauzeo polozaj
    pod drvetom u hladu :whistling:

Nakostresio je perje
    podigla se kresta :per:
    kada dodje koka
    bice prava festa :orkestar: :zurka:

Letece bre perje :gace: :brus:
    zacuce se graja :histericna: :rida:
    il' ce biti supe :zjede:
    ili dobrih jaja :hahaha:

:vatromet:

http://4.***************/_pZm7YQvEoHs/RdTFp-d6IuI/AAAAAAAAAAM/cH9NOd97cwA/s320/sofronije.jpg

Koko,moja koko :aha: ljubim te u oko :cmok:
    Dobar dan,draga moja...Nema na cemu....Joj,pa zar su zaista takvi?:) Sram ih bilo...Ajte,Vi ako zatreba pomoc,da i ja pripomognem...zajedno smo jace,protiv njih...:):):)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back