Oktobar1864

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• pa na onoj nepozer sam ocesljan, tako da izbegavam da se cesljam :) nego sam se sisao od tada, na to sam mislio .... :)
    Slazem se :D ali reko da stavim sve moje faze :D doduse, sad sam najvise kao na onoj srednjoj u Zeppelin majci :)
    Sepultura za mene... :)
    Prosto sam u fazi kada mi muzika ne znači ništa... ni odmor, ni zabavu niti bilo šta... samo je slušam zbog navike... nadam se da će ova faza brzo se završiti pa da kao nekad uživam opet :P

Ja sada idem da spavam, laku Vam noć želim :)
    Nine Inch Nails je stvara baš mirnu muziku :)
    Ja uživam uz EKV i Block Out... samo ne smijem previše da slušam :)
    kad me nešto potrese, pustim nešto žešće, čisto da skrenem misli malko...
    Du baš voli tu pjesmu , a i ja :)
    Neko vrijeme sam joj svaki dan po jednu pjesmu slao, koja bi obilježila taj dan meni :P
    Poslušaj Lights in the sky... Nine Inch Nails...
    uh, samo sam na kratko bio na MSNu, a mail nisam provjeravao nikako...
    Znaš, to nije natpis na zidu... već... u meni...
    pa reci mi, intresuje me ( sta da mi kazes budi sigurna da necu da se naljutim samo cu se popravim )
    Pa ne znam malo se jezim, a samo sam hteo da udelim kompliment, a danas ni to vise nije moguce :(
    ma secam se,ali ne znam koja je pesma..pregledacu veceras svoje poruke tu,pa cu videti...A do tad cu da verujem da je to bojan:p
    Na koju ti ekv pesmu mislis?

A to za uporedjivanje..pa j sam malo nagluva,tako da nam nema neke vajde od mene...:p:p
    Ma kazem ''cini mi se'':) ,mislim koji je decko sem bojana i miska plavog bio u bendu?(nadam se da ne peva on ovo:neutral:)
    Devojčice, slike u albumu su ti preslatke. Posebno prva...dobra naslovna strana za neki časopis. :)
    Cmok
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back