Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
To se i ja cudim,jos tu i tamo se nasalim i malo bocnem nekog da mu vidim reakciju,kad ono,oni mrtvi hladni govore najozbiljnije o takvim stvarima i jos uzivaju.Nema druge vec da ih vratimo na pravi put,neko i to mora.
A za neke stvari bi bar trebalo da bude jasno cije su,pa ma kakva vremena bila u toku.Eh ako ni brak vise nista ne znaci,onda pitanje je da li za nas ima nade?
Mada ima,dok je onih koji ne misle tako.
Bas si fino vaspitano devojce.
Eh hvala tebi,malo je takvih danas koji ne misle samo na sebe,vec vlada egoizam prve vrste.Ali da ne mislimo na te sebicne.
Tacno ali danas zato svako mora biti oprezan jer takvih 'osoba' ima puno nekada se kamufliraju pa ih na prvi pogled ne mozes 'provaliti' ali kad tad se otkriju
E sad mi je mirna Backa,mogu da uzivam kada znam da je sigurnost forumasa u pravim rukama.Verujem da ces biti i bolja od mene.
Eto,vidis da si snalazljiva devojka,svaka cast i samo nek neko proba da krivuda.
No,steta sto nema jos takvih,ali ti mi budis nadu.
Da pazis na ovu danasnji mladez,da ne zastrani,ne oda se porocima i da se lepo ponasa.Sad,ja sam jos obavljao duznost i prve pomoci damama u nevolji,ti pokusaj tu nekako da balansiras sa muskim rodom,mada pazi se laznih poziva u pomoc.
Eh mnoge bi me htele na pustom ostrvu ali ne dam se ja.
Cak ako i pokleknem pred jacim "neprijateljem" bone ce ti stizati preporucenom postom(ma post expresom),ne brini.Nema sanse da te ostavim na cedilu.
Nema na chemu, Jeco, pitaj swe shto te zanima, ja sam diplomirani numerolog, a sinastrija mi je jaca strana... Rekla sam ti o tvojoj kombinaciji onako malo, jer nema potrebe da se kaze vise. Kombinacija je sama po sebi SAWRSHENA, a na wama je koliko cete je ceniti i koliko cete ceniti to sto imate jedno drugo! Predwidjam wam jako dugu i lepu buducnost! Uzivaj i pitaj sve sto te zanima! :-)