Hellen

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Eh da tako nesto! :D :mrgreen: ma samo da se bebom bude sve ok, sve ostalo mi je nebitno i snaci cu se! Ajd uzivaj i seci tamo po forumu ono sto ne treba :D saliiim se... budi dobro!!! :cmok:
    Хоће. Наићи ће други проблеми и потиснути прве...и тако у круг.;)
    Ups zaboravih reci spavala sam i ja non stop mnogo u prvih par meseci ali valjda me sad drpa nervoza i zivci zbog svih gluposti ovde u Kini... :thumbdown: ma bice bolje valjda... :cmok:
    Ma gde god da odgovoris bice mi ok, dosta drugarica odavde mi odgovara na svoj profil pa sam uvela u rutinu da ih sve proverim! Svi tabovi u Operi mi budu puni! :mrgreen: elem ne spavam jos, ustvari zaspala sam bila i 3 puta me probudio gadan kosmar... :sad2: tako da se ne usudjujem da se vratim u krevet a dusaaa mi spavaaaa... :D
    Ебем му, не знам да ли да ти одговарам у свом или у твом профилу? Како је уобичајено? :confused:
    ЈОШ не спаваш или се већ пробудила?
    Ееее....док сам била трудна спавала сам као мрмот. ;)
    Ne dam ja nikome da se breca na odredjene forumasice... tu odmah reagujem kao lavica koja stiti svoje! :azdaja: ali opet uzas sta su od teme uradili... :sad2:
    Kako si ti inace?! Kod mene pola 6 ujutru a ja ne mogu da spavam... :roll:
    Ах, па ти си била мала маца наспрам осталих! ;)
    Nadam se da ces jednoj trudnici u 5h ujutru "oprostiti" ispad na temi Nerotkinje... :mrgreen: znaciiiii uh i Kockica mi se uvrce u stomaku kad sam procitala temu :azdaja:
    Савети о бебама је већ одавно лепљива тема, а ево, залепих и Кутак за труднице.;)
    Ne bih da ti se mesam u posao, ali, ne cini li ti se da bi kutak za trudnice i saveti o bebama trebalo da budu lepljive? :)
    hvala helen na komplimentu :)
    ne znam tada sam bila mladja i potpuno drugacije razmisljala..valjda je normalno da covek ipak treba da prodje neke stvari pa shvati.. ti si tada vec shvatala a ja sada ;)
    Samo da kazem,da volim da citam vase poruke,i da mislim da imate pametna shvatanja,ako razumete sta bih da kazem.

Da li biste prihvatili moj zahtev?:)
    Wow nisam znala :eek: znaci definitivno cu slikati i postovati ti sliku knjige da vidis! :cmok: svaka tebi cast... :bye:
    Једно време сам имала њену слику у аватару.;)
    Hellooo, bas sad citam roman tj autobiografiju Hellen Keller (verujem da znas ko je! :) ) i setih se tebe :D znaci slikacu i postova ti sliku pola je na kineskom pola na engleskom, mnogo smesno! Pozz iz daleke Kine! :cmok:
    Uf, što mi to pilence liči na jednu opako lepu, manekenski građenu plavušu koju ponekad sretnem na Bulevaru...:D :bye:
    Ша зајебаваш?
    Ош спават или неш?:P

(Зови кад ти поправе телевон. 100 година се нисмо чуле!)
    stoka ti je u gacamo, jel se tako razgovara sa drugaricom?:mrgreen:
    jao ljubavi moja, jutros sam dosla..umorna sam ko konj, i odoh da spavam sad. sutra ujutro treba da resim glupi telefon pa cu te zvati...:cmok::heart:
    Стоко једна, не јављаш се! :P

Но, нашла сам начин да те дозовем. :mrgreen:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back