Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
dosadjuje se(malo ja druge malo drugi mene)ceka se skola.........nisi propustila nish posebno.....smoren sam dosadjujem se,prodajem visak ygo karata na sarinoj medji(jedan deo grada) mucim se sa macicima(4 komada,jednom sam imao 6,moja baba dva puta imala 5,moja i njena macka po deset macica godishnje izgleda al sta cesh)i tako,zivot je takav cupav i dlakav XD
NISAM STREBER STA CU KAD SAM PAMETAN
car si kad si istrosila sav kredit meni 300 dinara traje mesec dva -_-
pa sta ako krsta smor dodjes zezas se sa prijateljima XD
dodji bre u kaVanu bitange i princeze gde sam ja ilke madona i jos mnogi,treba nam konobarica
e natasa,gde si bre,sto mi ne pises?ako ti nije tesko posalji sms izgubio sam tvoj broj -_-
sta ima novo,kako si,sto umires,kako si prezivela roditeljski,ja srecko sve petice(YEEEEEEEEEAAAAAAAAAAH) i sad zezam skolu XD
e,ako imas adsl isprobaj igru s4 league,mogo dobra,kazu i djm i mixed i ja
kakva rekreativna,ko su ti tipusi,de zive?ako prolazim pored njihovih domova "sluceno" ce da mi ispadne kanda sa benzinom i "sluceno'' cu im zapaliti domove XD
desi bwe nema te sto godina,jaoooo kod mene smaranje,svi me nerviraju i skola i drugovi i sve,smoren sam ko shikamaru,sam se nadam da sam dobro uradio pismenu iz engleskog ako sam dobio 4 skacem sa skole............roflmaocopter..........