de si bre ti, nasty Jack?? 
lepo kazem da ne umem razgovetno da pricam mora sa prevodom da se gleda !!!
 mora sa prevodom da se gleda !!!
a jeste vala sjajan film, suze mi je na oci naterao....a i mogao bi vise puta da se pogleda - bolje se shvati, pogotovo ti sa emocijama...
e, izvini sto sam te prekinula u gledanju....ja cekala red u opstini za licnu kartu i umrla od smora pa pocela da razmisljam o onoj prirodi, satoru i.... :mrgreeen:
 :mrgreeen:

lepo kazem da ne umem razgovetno da pricam
 mora sa prevodom da se gleda !!!
 mora sa prevodom da se gleda !!!a jeste vala sjajan film, suze mi je na oci naterao....a i mogao bi vise puta da se pogleda - bolje se shvati, pogotovo ti sa emocijama...
e, izvini sto sam te prekinula u gledanju....ja cekala red u opstini za licnu kartu i umrla od smora pa pocela da razmisljam o onoj prirodi, satoru i....

a jos nema subtitlova pa ne kapiram Enisa sto mrmlja sebi u bradu..moracu da nabavim ovako dvd....a lep je filmic
 a jos nema subtitlova pa ne kapiram Enisa sto mrmlja sebi u bradu..moracu da nabavim ovako dvd....a lep je filmic 

umrla sam od onog kartonskog kad sam ugledala...a stipse, niko nije mogao da mi nadje pisljivi plakat!!!!!!! e, a 96% mi se skinulo ...si ti gledao broke???
 umrla sam od onog kartonskog kad sam ugledala...a stipse, niko nije mogao da mi nadje pisljivi plakat!!!!!!! e, a 96% mi se skinulo ...si ti gledao broke???