T

Poruke na profilima Poruke O članu Blog

• Pruzam podrsku drugrima sa foruma,malo citam neku knjigu od Andrica Ex Ponto Nemiri,malo izlazim sa drustvom,resavam krize u ljubavnim odnosima,a u isto vreme se nosim sa svojim licnim ljubavnim problemima.Zabovno zar ne?hahahaha
    Pa strastveni sam pusac.GLupo mi je bilo da se opisujem.Sta ti mislis?Opijen sam Njom,ONA je moja droga.............Verovatno si to provalila iz mojih pesama i blogova.;)
    Da, 83 sam godiste,ali osecam se dosta starije. Jedna stara dusa...........Drago mi je da me razumes;)
    Istina.Ali moje je misljenje e da svako od nas ima odredjeno svetlo,energiju pozitvnu kojom zraci poput sunca na okolinu.Ali i ono moze vrlo lako da se poput sunca i ugasi.Mozda se malo umorio,pa mu je potrebno od obnovi odnosno regenerise to svoje sunce. Ako me razumes na sta mislim?[/COLOR]
    Razumem te joxicce.Nebudi tuzna.Znam da nisam Almsivi,ali sam tu,ako zelis da pricas,saslusacu te.;)
    Primetio sam njegovo odsustvo na forumu,on i Insolitus su mi prvi prijatelji koje sam stekao ovde.Znas li zasto je otisao?Pozzz.
    Dobro opazanje Joxicce.;)Tako je to kada si povredjen,a pri tome emotivac, pa onda osecas kako radost tako i tugu, 10 x snaznije od racionaliste.:(Ti si malo mladja od mene,pa neznam dali si i ti dozivela takve stvari,a ako nisi nadam se da ih neces doziveti.
    Hvala ti na komplimentu i na prijateljstvu.:)

Marko
    Letovanje je bilo super ili krace eXtra.
    Ludovala sam svasta sam radila.
    Kako je bilo tebi?
    Mislim da si isla s momkom ako se ne varam?Pozz...
    Bilo kakav savet je dobrodosao kada je ljubav u pitanju!
    Ja volim da ucim od drugih,prijatelji cesto mogu da ti pomognu...
    ne stidim se da pitam ono sto neaznam!
    Ne,nespadam u one kojima su preko potrebni saveti,samo volim da cujem
    misljenja drugih ljudi.
    Pozzzz...
    Kakav savet zelis?
    Imam ih mnogo, ali malo je onih koji mi traze savete.
    Moj savet je moje misljenje o necemu sto treba da se uradi.
    Dajem savete onima kojima su potrebni i onima koje volim.
    Ti spadas u one kojima su saveti preko potrebni...
    Pozzzz...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back